przedwczoraj sie mnie cos wysralo z turbina, przy wdepnieciu gazu ladowanie dochodzilo max do 0,2 i slychac bylo ze turbina pompuje do komory silnika, okazalo sie, ze poluzowala sie jakas obejma, w ASO zrobili to w 10 minut, ale powiem szczerze, ze mialem stracha, ze cos powazniejszego strzelilo
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
przedwczoraj sie mnie cos wysralo z turbina, przy wdepnieciu gazu ladowanie dochodzilo max do 0,2 i slychac bylo ze turbina pompuje do komory silnika, okazalo sie, ze poluzowala sie jakas obejma, w ASO zrobili to w 10 minut, ale powiem szczerze, ze mialem stracha, ze cos powazniejszego strzelilo
Od kiedy 1,4 ma turbinę??? Myślę że byłoby łatwiej dla wszystkich podpisywać się silnikami jakie mamy. Unikniemy nieporozumień.
Zdiagnozwałem tą usterkę dość szybko w ojaca AGR-ze 1998 r. a było to gdzieś w 1999 roku. Myślałem że to tylko niechlujny polski montaż ale widzę że niechlujstwo montażowae dalej trwa.....
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
te pod pisy to taka podpucha a 1.4 można uturbić :szeroki_usmiech
Jasne na tyle kumam. Ale kogo chcecie podpuszczać? Kolegów z forum? Rozumiem że takie cóś na klapie i gość który sobie ostrzy zęby że was odstawi na śwaitłach a tu suprise :shock:
Sam mam zdjęte oznaczenie silnika z klapy.
Ale na forum gdzie powina panować szczerość i prawdomówność i wzajemna miłość? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pewnie że można uturbic tylko po co? Będzie to kosztować tylę że chyba taniej po prostu kupić 1,8T a na pewno lepiej i bezpieczniej.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
OT Piotrek, jaki Ty masz teraz przebieg :?: dogoniliśmy Cię już (27700) :?: :zlosnik:
Komentarz