Moja Octafka jeździ na Mobilu do samego początku i z silnikiem nigdy nie było problemu k
turbinka i przedmuch
Zwiń
X
-
turbinka i przedmuch
przedwczoraj sie mnie cos wysralo z turbina, przy wdepnieciu gazu ladowanie dochodzilo max do 0,2 i slychac bylo ze turbina pompuje do komory silnika, okazalo sie, ze poluzowala sie jakas obejma, w ASO zrobili to w 10 minut, ale powiem szczerze, ze mialem stracha, ze cos powazniejszego strzelilo
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
Re: turbinka i przedmuch
Zamieszczone przez leffprzedwczoraj sie mnie cos wysralo z turbina, przy wdepnieciu gazu ladowanie dochodzilo max do 0,2 i slychac bylo ze turbina pompuje do komory silnika, okazalo sie, ze poluzowala sie jakas obejma, w ASO zrobili to w 10 minut, ale powiem szczerze, ze mialem stracha, ze cos powazniejszego strzelilo
Zdiagnozwałem tą usterkę dość szybko w ojaca AGR-ze 1998 r. a było to gdzieś w 1999 roku. Myślałem że to tylko niechlujny polski montaż ale widzę że niechlujstwo montażowae dalej trwa.....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaste pod pisy to taka podpucha a 1.4 można uturbić :szeroki_usmiech
Sam mam zdjęte oznaczenie silnika z klapy.
Ale na forum gdzie powina panować szczerość i prawdomówność i wzajemna miłość? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pewnie że można uturbic tylko po co? Będzie to kosztować tylę że chyba taniej po prostu kupić 1,8T a na pewno lepiej i bezpieczniej.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Re: turbinka i przedmuch
Zamieszczone przez leffprzedwczoraj sie mnie cos wysralo z turbina, przy wdepnieciu gazu ladowanie dochodzilo max do 0,2 i slychac bylo ze turbina pompuje do komory silnika, okazalo sie, ze poluzowala sie jakas obejma, w ASO zrobili to w 10 minut, ale powiem szczerze, ze mialem stracha, ze cos powazniejszego strzeliloTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz