przy około 120km/h i 3 tys obrotów zapala sie kontrolka i muli 120km/godz i więcej nie chce jechać , po wyłączeniu zapłonu i ponownym uruchomieniu jest już OK ale potrafi zrobic to 3 razy z rzędu
tak nie do końca bo przy spokojnym przyspieszaniu tez sie to dzieje
ostatnio nawet zdazyło sie to w jezdzie miejskiej przy około 70km/godz
ale wiekszośc przypadkow była podczas przyspieszania od 100km/godz na 5 biegu
witam wszystkich
właśnie byłem u Pana Grzesia W ze swoim problemem człowiek rewelacyjny wie co robi zna sie na swojej pracy załatwił mi proglem w godzine i niedrogo nie bede opisywał co i jak robił bo się nie znam ale istotne ze problem został usuniety szybko i bezpowrotnie wszelkie sugestie z ASo byly błedne i oczywiscie nietrafne
jesli ktos bedzie mial podobny problem chetnie dam kontakt do tego człowieka
dzieki za wskazanie bardzo serdecznie za kontakt do czlowieka nawet rozmawialismy o tobie powolalem sie na forum nie tyle mieszek co cos w mieszku byl caly sprawny cos tam w nim z nim porobil poustawial jakies parametry i jest lux
wielki czlowiek
dzieki za namiar
[ Dodano: Pią 05 Wrz, 08 19:37 ]
nie tyle mieszek byl sprawny kierowniczki byly oki ale w mieszku Grzes zos poregulowal poustawial bo cos bylo zle wyregylowane i jest bajka suer czlek zna sie na temacie problemu nie mam :P jestem bardzo zadowolony z fachowosci i uslugi
tobie dziekuje ze pokazales mi kierunek i skierowales do czlowieka wielkie dzieki
p.s chyba cie zna bo powiedzialem ze z forum z ocp nie pamietalem nika ale pamietalem rocznik i wiedzial o kogo chodzi
WITAM
ZALOZYLEM DO MOJEJ SKODZINKI NOWE OCZKA PRZEDNIE NA SERWISIE USTAWILI MI SWIATLA CZY TOPRAWDA ZE LEWE (KIEROWCA)MUSI BYC DELIKATNIE OBNIZONE W STOSUNKU DO PRAWEGO (PASAZER)
I JESZCZEJEDNO NA JAKIEJ WYSOKOSCI POWINIENE JEZDZIC 1,2, 3 WIEM TYLKO ZE JEST TO UZALEZNIONE OD OBCIĄZENIA AUTKA
andriu79, nie rób syfu na forum, założyłeś temat http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19292 to czekaj na odp. i nie wklejaj swoich KRZYKÓW w każdym innym wątku. Wyłącz CapsLock bo DRZESZ RYŁO :!:
WITAM
ZALOZYLEM DO MOJEJ SKODZINKI NOWE OCZKA PRZEDNIE NA SERWISIE USTAWILI MI SWIATLA CZY TOPRAWDA ZE LEWE (KIEROWCA)MUSI BYC DELIKATNIE OBNIZONE W STOSUNKU DO PRAWEGO (PASAZER)
I JESZCZEJEDNO NA JAKIEJ WYSOKOSCI POWINIENE JEZDZIC 1,2, 3 WIEM TYLKO ZE JEST TO UZALEZNIONE OD OBCIĄZENIA AUTKA
sory kolego ale tu temat dotyczy spadku mocy a nie wysokosci swiatel poszukaj na forum opcja szukaj albo otwieraj nowy temat z zapytaniem o to
[ Dodano: Pią 05 Wrz, 08 23:15 ]
lukas_ig
a teraz wiem i ja :szeroki_usmiech
i polece innym z tym samym problemem
pozdrawiam wszystkich co wskazali mi droge
andriu79, Kolego chyba światła nie mają powiązania ze spadkiem mocy Proponuję użyć opcji Szukaj, jeśli tematu nie ma na forum to wtedy dopiero założyć wątek, bo się robi zamieszanie :? I nie używaj dużych liter pisząc posty, bo to oznacza krzyczenie - a tego nikt nie lubi.
Pozdrawiam
P.S. Jeśli chodzi o światła to lewe nie może być tak samo "wysokie" jak prawe, bo oślepiałoby nadjeżdżających z przeciwka. Ponadto światła regulujesz w zależności od załadunku. Jak doładujesz auto, żeby nie świecić po niebie
jak Grzesiowi opowiedziałem pomysły servisu ASo Skoda to sie tylko usmiechnol i wziol natychmiast do roboty
miły sympatyczny człowiek ale teraz nie ma wielu takich
tak, mieszek lecz problem był w tym że nie otwierał do końca kierownic, potrzebna była regulacja i to dosyć spora
[ Dodano: Nie 07 Wrz, 08 21:54 ] momo05, dzięki za uznanie. Jakby się coś działo to daj znać lukas_ig, gdzie Ty byłeś jak Cie nie było. Osłony leżą i czekają
[ Dodano: Nie 07 Wrz, 08 21:56 ]
Zamieszczone przez Hunter
Jeśli chodzi o światła to lewe nie może być tak samo "wysokie" jak prawe
Może być a nawet musi być tak samo wyregulowane jak prawe. Przed oślepianiem chroni prawidłowe ustawienie zarówno w pionie jak i w poziomie
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
lukas_ig, gdzie Ty byłeś jak Cie nie było. Osłony leżą i czekają
Jestem,jestem
Tylko mi przypadkiem nie zakładaj tych osłon, toż to mój jedyny tjuning :lol: sie szybszy czuje i vmax z górki się poprawiło :szeroki_usmiech
Komentarz