Zamieszczone przez djczas
Klucz do wkrecania tylnego tloczka hamulcowego?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sebastianja mam patent własnej produkcji, jedynie potrzebna jest spawarka, śruba, nakrętka i płaskownik np. 12mm.
Opisz dokladniej :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Re: Klucz do wkrecania tylnego tloczka hamulcowego?
Zamieszczone przez SamiecGdzie mozna kupic za rozsadna cene klucz do wkrecania tylnego tloczka hamulcowego?
Ktos kiedys pisal ze kupil na allegro ,ale szukalem i nie znalazlem :roll: . A nie dlugo koncza mi sie klocki z tylu i przydalo by sie samemu zmienic :diabelski_usmiech
Klucz nie wiem czy pasuje. Jeszcze nie pora na następne klocki....
Życze powodzeniaByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA nie dlugo koncza mi sie klocki z tylu i przydalo by sie samemu zmienic :diabelski_usmiechGolf IV ALH@ASV
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA masz moze fotkie tego klucza? :roll:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez MasmoZamieszczone przez SamiecA masz moze fotkie tego klucza? :roll:
Mam nadzieję, że nie jest po cherbacie. I co pytałęś czy ma jeszcze te wyciski?Załączone plikiByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SebastianWszystko pięknie ale jak tym wcisnąć tłoczek ??Golf IV ALH@ASV
Komentarz
-
-
A ja widzialem inny ciekawy patent na wciskanie tloczka. Bardzo prosty, wystarczy miec 2 plaskowniki o dlugosci ok 50 cm kazdy ( aby byla dosyc silna dzwignia ). Plaskowniki wklada sie z obu stron szczeki tak aby ulozyly sie w trojkat a ich konce naciskaly na tloczek, po czym drugie ich konce sciska do wewnatrz co powoduje cofniecie sie tloczka.
Skomplikowanie mi sie to napisalo, ale w istocie jest to bardzo prosty zabieg :wink:BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EmilA ja widzialem inny ciekawy patent na wciskanie tloczka. Bardzo prosty, wystarczy miec 2 plaskowniki o dlugosci ok 50 cm kazdy ( aby byla dosyc silna dzwignia ). Plaskowniki wklada sie z obu stron szczeki tak aby ulozyly sie w trojkat a ich konce naciskaly na tloczek, po czym drugie ich konce sciska do wewnatrz co powoduje cofniecie sie tloczka.
Skomplikowanie mi sie to napisalo, ale w istocie jest to bardzo prosty zabieg :wink:
Samo wciskanie albo samo kręcenie nic nie daje! Zmarnowałem 2 h i nic nie wskórałem bez tego wcisku.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emilsam tego nie wykonywale ale widzialem jak to robil mechanik. Zajelo mu to 5 minByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz