liroyek, powiem ci szczerze, że kiedyś też posiadałem to gówno i też wkładkę z k&n. po prawie 10tyś. wypierdzieliłem to coś do śmieci. mój koleś, który jest mechanikiem od urodzenia, by mi to lepiej udowodnić iż owy "super-filtr" jest niczego wart, pokazał mi w dość prymitywny sposób, ile syfu przelatuje przez te wkładki. więcej tego nie założyłem i szczerze, nie odczułem też różnicy w przyspieszaniu itd. wiec moim zdaniem i wielu innych ludzi, jest to wywalenie kasy w błoto. za te pieniądze wole 2 razy do roku zmienić na normalny filtr i mam spokojna głowę i jeszcze mi reszta zostanie i, że mój silniczek może "czysto" oddychać :wink:
Octavia Tour: serwisowanie fabrycznego LPG gdzie?
Zwiń
X
-
Octavia Tour: serwisowanie fabrycznego LPG gdzie?
Witam,
Czy gwarancja na "fabryczną" instalacje LPG w Octavii obowiązuje tylko w ASO który ją zamontował czy w dowolnym. Bo zastanawiam się czy jest sens zakupu auta z rabatem w dalekim salonie jeżeli poźniej tyle samo wydam na paliwo w przypadku problemów z gazem lub nawet przeglądów instalacji.
pozdr
-
-
Dziękuje za informacje. Ciekawe czy tak samo jest z pierwszym przeglądem instalacji po 1500km. Opinia o ASO to wiadomo ale instalacje bede i tak samemu regulował. Chodzi tylko o formalność. Wątpie, że mają czas aby to porządnie zrobić - domyślne ustawienia i bujaj się kliencie mułem z checkiem na desce Oby tylko ta instalacja Omegas nie byłą zabezpieczona pinem ani nie rejestrowała logowania się do centralki.
Komentarz
-
Komentarz