Zamieszczone przez Yarek
Zamieszczone przez Yarek
Zamieszczone przez Yarek
Co do tych wielu przykladow, to obaj wiemy, ze to byly dwie, no moze trzy osoby z bardzo wrazliwa psychika. Jak Marek cos zjebal, to jedzie sie do niego ku#$wa i wyklada kawe na lawe! To nie A. Poniedzialek. K#$%wa! Marek jak widzi, ze ktos ma cisnienie, czy to z powodu jakiegos fuckup'a, czy innego, to robi program od nowa za free!!! Tak bylo np. w przypadku SEBA teraz i jego Octy. Marek napisal zupelnie nowy program z ALH (a Octa to AGR). A dlaczego? Bo na dotychczasowym sofcie ten samochod po samowolce wlasciciela nie mial prawa pojezdzic zbyt dlugo. Pomine, ze sral ogniem, az swiata nie bylo widac i lapal notlaufy przy 3500! Marek oswiadczyl, ze skasuje klienta za hamowanie i widzac krople potu na czole Seby, kedy powiedzial mu, ze treba napisac kompletnie nowy soft od nowa powiedzial mu, ze nie wezmie od niego grosza za to! No i powiedz mi kto jest w stanie cos takiego zrobic?! I to nie jest odosobniony przypadek. Tylko ja znam takich na prawde wiele, a nie 2-3 :P Dlatego nie jestem sobie w stanie pozwolic na takie traktowanie Marka i sranie za jego plecami jest IMo niedopuszczalne, jezeli wczesniej sie z nim nie pogadalo szczerze. Marek, to nie jest cipa! On potrafi zniesc gorzkie slowa w przeciwienstwie do niektorych. Ale to taka cecha charakteru :lol: :P Marek to konkretny gosc i nalezy go tak traktowac, a wtedy bedzie wszystko O.K.!!!
Komentarz