nie, nie Panowie nie mieszkam w Szbawowni. Tylko napisałem, że z tej rozpiski stref eko..moim scudo mogę już tylko wjechać w zasadzie do Neu-Ulm :evil:
Naklejki "ekologiczne" w Niemczech.
Zwiń
X
-
-
Re: Naklejki "ekologiczne" w Niemczech.
Przepraszam o co tu chodzi ?Jak nie zapłacę 5 euro to nie wjadę do miasta?Zamieszczone przez oculusCzy ktoś może się orientuje gdzie w pobliżu Szczecina można kupić naklejki na auto niezbędne przy wjeżdżaniu do tzw. stref ekologicznych w Niemczech, m.in. do centrum Berlina???
NIedziałNiedział
Komentarz
-
Re: Naklejki "ekologiczne" w Niemczech.
Oczywiście, że wjedziesz. Ale jak Cię przyfilują to jak już wyżej napisano 40 euro mandaciku. A filują za tym dość sumiennie. Kolega się wybrał bez bo zapomniał i radiowóz jadący w przeciwnym kierunku zawrócił i ich dogonił właśnie w tej sprawie ;-)Zamieszczone przez NiedziałJak nie zapłacę 5 euro to nie wjadę do miasta?
NIedział
Komentarz
-
lekko poroniony ten pomysł..ale z czegoś kasę widocznie w dobie kryzysu muszą siorbac szwaby, tymbardzije ze autobahny nie sa platne.
Chociaż slyszalem gdzies, ze dla obcokrajowcow chca wprowadzic jakies oplaty za autobahny, pewnie winiety, slyszeliscie cos o tym?
Komentarz
-
koszt takiej naklejki w internecie to 5 Euro ... Niemcy nawet nie sprawdzają szczerze mówiąc tych naklejek...mam ją naklejoną ale jakoś się nikt nie przypiął do mnie jak jej nie miałem"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Chyba ich z ta cena poj.....79 pln :shock:Zamieszczone przez Tippowww.dekra.plTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
Komentarz