owicz0, czy moglbys uzywac znakow interpunkcyjnych, troche jasniej czytaloby sie Twoje wypowiedzi.
Kasowanie OIL ?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ale dla wiekszosci tu obecnych marka Skoda jest jak najbardziej OK.
Ma swoje wady, ma tez zalety. Wiekszosc uzytkownikow jest zadowolona ze swoich autek. W tym ja. Aktywnie interesuje sie ta marka, historia, modelami. Mozna powiedziec, ze jestem fanem Skody.
Tylko jakos dziwnie malo kto jest zadowolony z obslugi posprzedaznej, czyli serwisowej. I to jakos dziwnie u nas, w Polsce. :evil: W Angli Skoda jest w czolowce rankingow zadowolenia klienta.
Tylko u nas klient jak juz kupi samochod to pozniej jest intruzem. Szczegolnie jak cos z nim jest nie tak.
Dlaczego tak jest!? :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owicz0witamPurchawa...
czy ty nie jestes silnie zwiazany z konkurencja????
[ Dodano: Wto 19 Lip, 05 08:25 ]
Zamieszczone przez lyzy 110... auditow...With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owicz0problem turbiny w 110 km mam rozwiazany od ponad 1.5 roku
kosztowalo mnie to kilka godzin pracy i pomiarow ale jezeli zglosisz ten halas to go usune
ale przy okazji nie mam zamiaru dzielic sie ta wiedza szczegolnie z ludzmi ktorzy wieszaja psy na firmie ktora daje mi na chlebek-niewazne jakiej jakosci....
Wielu uzytkownikow tego forum ma ten problem i SAP wysyla ich na drzewa.
Nagle dowiadujemy sie, ze ASO Szczecin ma ten problem obcykany od 1,5 roku. Czyli jednak jest problem i jest na niego solucja, co sam przyznales, ale oficjalnie problemu nie ma. :x
To ja sie pytam co to za firma jest ta Skoda w Polsce. Przeciez to jest potwierdzenie dokladnie tego co caly czas piszemy o SAP i obsludze posprzedaznej w ASO. Ja rozumiem, ze Ty nie jestes pracownikiem SAP bezposrednio, ale na litosc nie poczuwasz sie do tego, zeby im to zglosic, albo Twoj boss?
Macie jakiekolwiek poczucie odpowiedzialnosci za marke, ktora reprezentujecie czy nie? Pytam sie?
A moze SAP ma jednak obcykany problem, ale siedzi cicho?
To jak to jest? Jest problem czy go nie ma?
Przypominam, ze te samochody sa na gwarancji co rodzi rozne konsekwencje.
Mysle, ze panowie (m.in. KarolZ) ktorzy korespondowali z SAP-em powinni zwrocic im uwage, ze ASO Szczecin wie o co chodzi.
Warto chyba pojsc ta droga.
Acha - owicz0 - mam pytanie juz osobiscie do Ciebie. Jaki byl cel Twojego zalogowania sie na tym forum?
Pytam szczerze - bez podtekstow i zachecam do dalszej dyskusji.
[ Dodano: Wto Lip 19, 2005 6:02 pm ]
Temat "Kasowanie OIL" sie wyczerpal.
O szumie turbiny mozna przeczytac tu:
TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz