Podłokietnik O1
Zwiń
X
-
Podłokietnik O1
Witam. Znalazłem się w posiadaniu podłokietnika, oryginał Audi. nie wiem konkretnie do którego modelu (może ktoś wie?). Oto fotka:
i teraz chciałbym go zamontować do Octavki 1 z tym, że nie wiem czy to jest możliwe. Takie oto ma mocowanie:
da się coś wykombinować że spasował do O1? czy łapa montażowa taka jak w Octavii będzie pasowała do tego?
z góry dzięki za info
-
-
Janinho, w OI jest całkiem inaczej rozwiązane to ale nie znaczyże nie możesz zaadaptować go do siebie, poprostu będzie z tym więcej zabawy
Poszukaj na allegro jak wygląda orginalne mocowanie do skody albo golfa, jak już bedziesz wiedział jak mniej więcej to wygląda dorobiśz coś na tej zasadzie do siebie
podłokietnik żeby przykręcć musisz zdjąc tunel środkowy tam gdzie jest ręczny mocowany jest na 3 śruby/nakrętki koło ręcznego, potem zostaje tylko dopasowanie do tunelu
a nie masz orginalnej łapy montażowej do tego podłokietnika? Bo z tego co widze to nie jest cały komplet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zguciożeby przykręcć musisz zdjąc tunel środkowy tam gdzie jest ręcznyJuż mam - Octavka 1.6 Tour Ice+
Krzysiek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tdi122krzysiekb123, podważ ją tępym przedmiotem np. końcówką łyżeczki, musisz użyć do tego trochę siły
Mam teraz inny problem. Zakupiłem podłokietnik oryginalny do OI używany w komplecie z łapą i śrubami. Łapę zamontowałem, wszystkie śruby pasują idealnie, ale nie mogę założyć tunelu środkowego, ponieważ przeszkadza wtyczka z kablami pod zapalniczką. Czy mieliście podobny problem i jak sobie z nim poradziliście?Już mam - Octavka 1.6 Tour Ice+
Krzysiek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiekb123nie mogę założyć tunelu środkowego, ponieważ przeszkadza wtyczka z kablami pod zapalniczką.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JeżykZamieszczone przez krzysiekb123nie mogę założyć tunelu środkowego, ponieważ przeszkadza wtyczka z kablami pod zapalniczką.
Odsyłam łapę do sprzedawcy, obiecał przysłać inną. Zobaczymy.
Dodano: 16-02-2010
Sprzedawca przysłał originalną łapę, wszystko pasuje.Już mam - Octavka 1.6 Tour Ice+
Krzysiek
Komentarz
-
Komentarz