Zamieszczone przez miguello
domykanie szyb octavia
Zwiń
X
-
domykanie szyb octavia
w skodzie octavi raider 2004 nie wiem jak powinno byc z domykaniem szyb zamykajac kluczykiem domyka i otwiera szyby natomiast z pilota nie czy tak powinno byc czy mozna jakos to zrobic by domykal z pilota
nie mam dziwnych alermow z funkcja domykania
jesli centralka ma domykanie z kluczyka to wydaje mi sie ze powinna i z pilota moze kwestia przestawienia czegos
podobnie mialem w mondeo i tam tez nie bylo dziwnych alermow a domykal i tak i tak.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
-
-
ZTCW tak właśnie powinno być, wynika to z wytycznych UE dotyczących bezpieczeństwa dzieci w samochodzie. O ile zamknięcie auta kluczykiem dla dziecka może być problemem, to wciśnięcie przycisku zamykania już nie. Pomysłowość nie zna granic, więc jest taka ewentualność że dzieciak zrobi to wystawiając głowę przez okno z opuszczoną szybą i problem gotowy.
Moduł komfortu można przeprogramować, są nawet gotowe zestawy na allegro - podłączasz pod złącze diagnostyczne, czekasz, odłączasz i... masz. Tylko po co, skoro szyby powinny się domknąć przy długotrwałym przytrzymaniu przycisku zamykania na pilocie.Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
Komentarz