Pozdrowienia ponownie dla kolegi czarnej kombi OI TOS chyba widzianej dziś ok 7 koło giełdy Żerań.
po pierwszym myciu sa jakies drobne mikrorysy po myciu ;p i dlatego postanowilem do was napisac jak dbac o taki czarny lakier? przeszukałem szukajkę ale jest tyle wersji ze sie pogubiłem.
DD
po pierwszym myciu sa jakies drobne mikrorysy po myciu ;p i dlatego postanowilem do was napisac jak dbac o taki czarny lakier? przeszukałem szukajkę ale jest tyle wersji ze sie pogubiłem.
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech a samemu w domu zeby myc to musze sie zaopatrzec w naszym sklepie z akcesoriami do mycia
moquealirs czy cos tam takiego;ppp
DD
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech a samemu w domu zeby myc to musze sie zaopatrzec w naszym sklepie z akcesoriami do mycia
moquealirs czy cos tam takiego;ppp
ops: :P
DD
Autko umyłem a następnie osuszyłem i wywoskowałem
Efekt super bo samochodzik się ładnie błyszczy i woda ani brud nie czepia się już tak do lakieru
Stosowałem na poprzednich autkach wiele środków ale wydaje mi się że najlepsze efekty dają właśnie te środki al'a Plastmal. Do swojego auta może kolega zastosować jakiś środek TurtleWax z dodatkiem koloryzującym (czyt. maskującym rysy) na pewno pomoże - przynajmniej do kolejnego mycia :P
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=14867
Komentarz