witam..sprawa jest taka ze jak dla mnie parktronic za cicho piszczy przy cofaniu...musze bardzo uwazac a o radiu wtedy to zapomniec...wie ktoś jak i czy sie da to podgłosnic?
[O2] Kołpaki 16"
Zwiń
X
-
[O2] Kołpaki 16"
Witam.
Założyłem zimówki na stalowych 16kach.
No i bez kołpaków kiepsko to wyglądało. Skodowskie 16ki ciężko kupić bo Octavia nie wychodzi na takich stalówkach więc kołpaków w oferci nie ma. Można kupić od Superba ale w serwisie kosztuje to jakieś chore pieniądze a np. na Allegro też deficyt.
Podróbek nie kupuje bo są z kiepskiego plastiku i często pękają już przy montażu.
Kupiłem na allegro coś takiego:
Na fakturę 180 PLN.
15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16" 8)
Tak to wygląda:
Pozdr.
Macko
-
-
Zamieszczone przez MackoNa fakturę 180 PLN.
15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16"
Między innymi dlatego na zimę zainwestowałem w 2-gi komplet 16" alumów 315 zł szt. i auto ładniej wygląda i nie ma potrzeby kupowania kołpaków
P.S. Felgi które kupiłem posiadają warstwę ochronną pozwalająca na użytkowanie ich takze w zimie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez MackoNa fakturę 180 PLN.
15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16"
Między innymi dlatego na zimę zainwestowałem w 2-gi komplet 16" alumów 315 zł szt. i auto ładniej wygląda i nie ma potrzeby kupowania kołpaków
P.S. Felgi które kupiłem posiadają warstwę ochronną pozwalająca na użytkowanie ich takze w zimie.
Zresztą zimą alusy łatwiej uszkodzić i nie chodzi mi tu o to co sypią na drogi tylko łatwiej się poślizgnąć i o krawężnik zawadzić albo się w jakąś dziurę władować bo zalana wodą albo błotem pośniegowym. Stalówkę sie wymłotkuje i jest ok.
Jeżdże sporo po Porcie i czasami różnie tam bywa z jakością dróg.Pozdr.
Macko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Macko15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz