[O2] Kołpaki 16"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirek19
    Classic
    • 2009
    • 33

[O2] Kołpaki 16"

witam..sprawa jest taka ze jak dla mnie parktronic za cicho piszczy przy cofaniu...musze bardzo uwazac a o radiu wtedy to zapomniec...wie ktoś jak i czy sie da to podgłosnic?
  • Macko
    Drive
    S_OCP Member
    • 2008
    • 69

[O2] Kołpaki 16"

Witam.
    Założyłem zimówki na stalowych 16kach.
    No i bez kołpaków kiepsko to wyglądało. Skodowskie 16ki ciężko kupić bo Octavia nie wychodzi na takich stalówkach więc kołpaków w oferci nie ma. Można kupić od Superba ale w serwisie kosztuje to jakieś chore pieniądze a np. na Allegro też deficyt.
    Podróbek nie kupuje bo są z kiepskiego plastiku i często pękają już przy montażu.
    Kupiłem na allegro coś takiego:

Na fakturę 180 PLN.
    15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16" 8)

Tak to wygląda:
    Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.
    Pozdr.
    Macko

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

bez kołpaków lepiej, no chyba że twistery :twisted:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• Macko
        Drive
        S_OCP Member
        • 2008
        • 69

Zamieszczone przez szkoda
        bez kołpaków lepiej, no chyba że twistery :twisted:
        Poprzednimi autami jeździłem raczej bez kołpaków przy stalowych felgach ale Skodzianka mi nie pasowała z czarnymi - względnie niedużym kosztem teraz jakoś to wygląda :P
        Pozdr.
        Macko

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Zamieszczone przez Macko
          Na fakturę 180 PLN.
          15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16"
          + cena za felgi.
          Między innymi dlatego na zimę zainwestowałem w 2-gi komplet 16" alumów 315 zł szt. i auto ładniej wygląda i nie ma potrzeby kupowania kołpaków
          P.S. Felgi które kupiłem posiadają warstwę ochronną pozwalająca na użytkowanie ich takze w zimie.
          Czarny Elegance

Komentarz

• Macko
            Drive
            S_OCP Member
            • 2008
            • 69

Zamieszczone przez Big
            Zamieszczone przez Macko
            Na fakturę 180 PLN.
            15 PLN dałem za nalepki z logo Skody, którymi zakleiłem znaczek VW i za 195 PLN mam oryginalne kołpaki Skody 16"
            + cena za felgi.
            Między innymi dlatego na zimę zainwestowałem w 2-gi komplet 16" alumów 315 zł szt. i auto ładniej wygląda i nie ma potrzeby kupowania kołpaków
            P.S. Felgi które kupiłem posiadają warstwę ochronną pozwalająca na użytkowanie ich takze w zimie.
            Może i tak - ja stalówki dostałem w "promocji" także specjalnie tego nie liczyłem.
            Zresztą zimą alusy łatwiej uszkodzić i nie chodzi mi tu o to co sypią na drogi tylko łatwiej się poślizgnąć i o krawężnik zawadzić albo się w jakąś dziurę władować bo zalana wodą albo błotem pośniegowym. Stalówkę sie wymłotkuje i jest ok.
            Jeżdże sporo po Porcie i czasami różnie tam bywa z jakością dróg.
            Pozdr.
            Macko

Komentarz

• zurcio
              RS
              • 2008
              • 2046

Zamieszczone przez Macko
              :diabelski_usmiech czego to Polak nie wymyśli :wink:
              Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...