no to mam pretekst zeby po raz pierwszy sie pojawic :wink:
Nowa hamownia obciazeniowa Maha....już działa
Zwiń
X
-
Gość
To ładnie! Widze że kanał zasypany.
Zobaczymy ile wypluje na moim, trzeba by sie przejechać i zweryfikować moce. Pewnie bedzie sie można rozczarować co do liczb końcowych.
No i zestroic auto pod wszystkie dotychczasowe mody.
P. Marku grafik wizyt mocno zapchany???
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiKruSNie znam sie, ale tam sa chyba "wyprowadzone" wszystkie czujniki, typu temp oleju, cisnienie atmosferyczne, temperatura, itd...k
Ja juz jestem po pomiarze.
Nie jest zle. Mocy wyszlo wiecej o 10KM, momentu o 20Nm mniej. Przy tylko 1,2bara.
PS. Takiego batorego to w zyciu nie widzieliscie. :shock:
Wykresik jutro zapodam jak go zeskanuje."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Master'sNo i zaczeło się :wink: . Kilka pomiarów i 2 zawiedzionych i 3 zadowolonych. Oj ....chyba przestaniecie mnie lubić za tą hamownię :wink:
Lepiej chyba miec mniej, ale prawdziwych niz wiecej papierowych.k
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
mam pytanko ile kosztuje podniesienie mocy za pomoca magicznego kabelka w octavi1.9tdi 110konnej i ile czasu trzeba na to poswiecic???-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Gość
Szkoda że MT zabiegany , chętnie bym wpadł w sobotę (będę akurat w wawie)na hamowanko i korekty.
Ostatnio badałem się na pewnej hamowni tego samego producenta i wyskoczyły mi gorsze wyniki niż u Purchawy :-/ 155/378 mocno przygnębiający wynik. Lecz dupohamownia nie wykazała spadków mocy. Nie wiem co o tym myśleć. :-(((((((((((((((((((((((((
Komentarz
-
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekmam pytanko ile kosztuje podniesienie mocy za pomoca magicznego kabelka w octavi1.9tdi 110konnej i ile czasu trzeba na to poswiecic???
Na forum o pieniadzach nie rozmawiamy.
Cas operacji 30min do 1h."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Na forum o pieniadzach nie rozmawiamy.
musze podjechac,lepiej sie bedzie rozmawiało czy jako ocp moge liczyc na jakis rabacik??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
W sumie mnie najbardziej by interesowala roznica po modyfikacji wzgledem zmierzonej serii. Bo w tedy widac najbardziej przyrosty ,a czy seria wyjdzie mniej/wiecej to i tak az takiego znaczenia w tym przypadku nie ma :szeroki_usmiech
Ale faktycznie kilka osob powinna sie z hamowac i porownac wyniki ,najlepiej z wykresem z innej hamowni obciazeniowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecW sumie mnie najbardziej by interesowala roznica po modyfikacji wzgledem zmierzonej serii. Bo w tedy widac najbardziej przyrosty ,a czy seria wyjdzie mniej/wiecej to i tak az takiego znaczenia w tym przypadku nie ma :szeroki_usmiech
Ale faktycznie kilka osob powinna sie z hamowac i porownac wyniki ,najlepiej z wykresem z innej hamowni obciazeniowej
ja wiem, że mam prawdziwy wykres, a czy ta produkuje prawdziwe to już nie mój problem 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecMoze dostaniesz jakas promocje, zeby hamownie porownac w ramach testu :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz