A o to nowy zabieg pod maską filtr na odmę:
Demontaż zderzaków przekładka OII
Zwiń
X
-
Demontaż zderzaków przekładka OII
Witam koledzy
wiem że niektórzy z das robili coś podobnego w swoich skodach - mianowicie wymieniali standardowe zderzaki OII na takie z RS. Moej pytanie jest takie czy robiliście to sami czy może kożystaliście z pomocy jkaiegoś speca (lakiernik,blacharz itp.) mam teraz do wymainy zderzaki z mojej OII na takie ze Scouta. Jest z tym trochę roboty a nie chce czegoś spieprzyć - połamać zatrzasków itp. Jeśli macie jakąś firmę godną polecenia proszę o info.
Zadowolony użytkownik Skody
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Nie wiem jak tylny, ale przedni zderzak demontuje się prościutko. TUTAJ masz m. in. opis jak to zrobić...Zadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
misiekman, co do tylnego to w przypadku zderzaka RSowego musisz miec inne ślizgacze podtrzymujące... orginalne z eleganca nie pasuja...tak ze jak masz zderzak to zwroc uwage czy je masz czy nie ( nie jestem pewien jak wyglada sprawa ze scoutem) ale zanim zaczniesz rozbierac to sprawdz
ps. jak skonczyla sie sprawa z halogenami i listwami??
aaaa i jescze jedno. Niew beda Ci pasowac wtyczki do halogenow... musisz kupic inne a stare uciąćgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gachulmisiekman, co do tylnego to w przypadku zderzaka RSowego musisz miec inne ślizgacze podtrzymujące... orginalne z eleganca nie pasuja...tak ze jak masz zderzak to zwroc uwage czy je masz czy nie ( nie jestem pewien jak wyglada sprawa ze scoutem) ale zanim zaczniesz rozbierac to sprawdz
A co to te slizgacze - jak to wygląda?
ps. jak skonczyla sie sprawa z halogenami i listwami??
jeszcze się nie skończyła - narazie okazyjnie kupiłem jeden halogen a resztę ciągle szukam
aaaa i jescze jedno. Niew beda Ci pasowac wtyczki do halogenow... musisz kupic inne a stare uciąćZadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
misiekman, ja to zlecilem lakiernikowi bo musialem malowac zderzaki i listwy...ale bylem przy montazu...prosta sprawa z przednim... z tylnym trzeba rozebrac plastiki w bagazniku. Cała robota ok 6 hgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gachulmisiekman, ja to zlecilem lakiernikowi bo musialem malowac zderzaki i listwy...ale bylem przy montazu...prosta sprawa z przednim... z tylnym trzeba rozebrac plastiki w bagazniku. Cała robota ok 6 h
Z tyłem to wiem że robota jest upierdliwa bo si już do tego przymierzałem - ale poczekam jeszcze trochę bo mam nadzieje że speedy załatwi mi lampy po lifcie i wtedy zrobię wszystko kompleksowoZadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
Komentarz