Potwierdzam , światła mijania jak i drogowe w O2 są tragiczne.Ktoś kto projektował przednie lampy znał sie na tym tak jak Ja. Drogowe dodatkowo nie mają elektrycznej regulacji (niektóre samochody posiadają ) .Niedawno miałem dość mocno zapakowany bagażnik ok 200 kg i długie świeciły po czubkach drzew . Pytałem się w serwisie o cenę ksenonów ..... w 5 tyś powinienem sie zmieścić :lol: :lol: :lol:Panowie wspominali o jakiś czujnikach i innych szpejach które( podobno) trzeba zamontować . Także jak zamawiacie O2 to od razu z ksenonami .
Auto z Hiszpani
Zwiń
X
-
Auto z Hiszpani
Czy ktoś z was sprowadzał autko z Hiszpani ?? Chodzi mi o to jaka jest procedura wymeldowania i jak długo się czeka na załatwienie dokumentów.
Czy zawsze wymeldowując autko należy zdać tablice rejestracyjne na których ten pojazd wcześniej śmigał ?
Pytam dlatego że sąsiad se sprowadził tzn. przywieźli mu na lawecie z tymi tablicami na których auto tam jeździło. Dokumentów wymeldowania itp. nie posiada żadnych, a ten co mu te autko załatwił twierdzi że trza poczekać na papierki kole miesiąca bo to tam tak długo trwa. Dlamnie to bardzo dziwne bo jak byłem w Holandi po swoje autko to wszystkie potrzebne papierki załatwiłem w 15min.
Co o tym sądzicie ? :shock: :shock: :shock:
-
-
Zamieszczone przez djczasa gość co to autko sprowadził nie odbiera tel... jesli tak to autko trzeba sprawdzic lub zalegalizować bo mnie ta sprawa lekko śmierdzi
Komentarz
-
-
po co szukac za granicą jak takich wózków na peczki stoji pod zachodnią granicą
przeciez sprowadzono 1,4 miliona a 40% znalazło właścicieli
kazdy znajdzie coś dla siebie
tak jak ja znalazłem 14 letnią Fieste z przebiegiem 178 tyś która jeździ i lepiej sie w niej zmienia biegi niz w Octavi z przebiegiem 17 tyś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bonuspo co szukac za granicą jak takich wózków na peczki stoji pod zachodnią granicą
tak jak ja znalazłem 14 letnią Fieste z przebiegiem 178 tyś która jeździ i lepiej sie w niej zmienia biegi niz w Octavi z przebiegiem 17 tyś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez monekZamieszczone przez Bonuspo co szukac za granicą jak takich wózków na peczki stoji pod zachodnią granicą
4500 zł
Komentarz
-
-
Kurde to nie temat o Poldolotach. :roll:
Jesli chodzi o wymeldowania i takie tam, to zalezy od kraju z ktorego sie sprowadza samochod.
Np. w Niemczech jest tak, ze tamtejszy wlasciciel musi wymeldowac auto w swoim urzedzie, a kupujacy dostaje blachy wywozowe.
Ale juz np. w Belgii nie ma czegos takiego - tam kupuje sie auto tak samo jak u nas na miejscu w kraju - czyli podpisuje sie umowe ze sprzedajacym i koniec. Nie idzie sie do zadnego urzedu.
Jak jest w Hiszpani niestety nie wiem, ale wystarczy zadzwonic do wydzialu komunikacji oni wiedzą co i jak i maja rozne procedury dla poszczegolnych krajow.TDI 205PS
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez Bonuspo co szukac za granicą jak takich wózków na peczki stoji pod zachodnią granicą
smieszy mnie wszsytko w tym poscie
Komentarz
-
Podzieliłem temat, a swoją drogą to ciekaw jestem jak auto bez papierów przejechało przez granicę.
Jeśli chodzi o tablice Hiszpańskie to chyba można je sobie na pamiątkę zatrzymać.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Martinezswoją drogą to ciekaw jestem jak auto bez papierów przejechało przez granicę.
pomijając wszystko sprowadzenie 1,5 mln aut ROZPIERDOLIŁO rynek samochodów w Polsce totalnie, ale co to kogo obchodzi. Ważne że pare PLN wpadło do budżetu z akcyzy. Tylko palnąć sobie w łeb można patrząc na tych co nami rządzą.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
1,5 mln aut ROZPI******ŁO rynek samochodów w Polsce totalnie
Ważne że pare PLN wpadło do budżetu z akcyzy
pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bonus1,5 mln aut ROZPI******ŁO rynek samochodów w Polsce totalnie
pozdro
Jakby za kretyńskie ustawy obcinali łapy i nogi to byśmy mieli więcej inwalidów niż USA po wojnie w WietnamieTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Martinezswoją drogą to ciekaw jestem jak auto bez papierów przejechało przez granicę.
Komentarz
-
Komentarz