Zamieszczone przez Andja
Kolejna Octa w rodzinie, nuda totalna
Zwiń
X
-
To ja chyba jestem jednym z nielicznych, ktorym nie lezy ten FL niestety :|
I to na szczescie dla mnie bo niedawno odbieralem swoja O2 i myslalem o tym zeby poczekac.
Na zywo jej jeszcze nie widzialem ale ogladalem juz wczesniej fotki.
Byc moze to kwestia przyzwyczajenia (opatrzenia) ale podobnie jak nowa fabia, O2FL nie trafia w moj gust.
O2 byla IMHO stylizowana troche pod Volvo. O2FL juz to stracila. Tak prawde mowiac to podoba mi sie jedna rzecz: panel LCD radia, ktory jest tutaj jednolity z wyswietlaczem centralnym. W O2 z MaxiDot to by sie akurat przydalo.
Oczywiscie duzy plus ESP w standardzie.
Gratuluje zakupu !
Komentarz
-
-
adym, nie jestes jedyny :szeroki_usmiech .Jak dla mnie to te przednie lampy
zepsuly caly lifting.
Widzialem ja w realu i uwazam,ze okreslenie Mikrusa..''Dumbo w czasie lotu z rozwianymi uszami''idealnie oddaje wrazenie tych lamp :diabelski_usmiech
Cala reszta tzn.zderzaki,lakierowane listwy,oraz srodek..sa na plus.Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
czolem :-)
Dzieki wielkie za pierwsze zdjecia "na zywo" O2 po FL ! :-)
Coraz bardziej mi sie podoba :-)
Wczoraj jadac ok. 19.50 w Sopocie ul. Bitwy pod Plowcami minalem transport jakichs aut dla Skody - zawrocilem i dojechalem do tira, ktory stanal obok Skody Groblewski Jr. na tejze ulicy - i byly na przyczepie wsrod Fabii i Roomsterow dwie O2 po FL - :-) niestety bylo ciemno i nie wiele dalo sie zobaczyc, na dodatek nie chcialem wyjsc na totalnego swira co lazi wokol przyczepy tira i podziwa czesciowo oklejone jeszcze auta. Ludzilem sie ze moze dzis beda do obejrzenia u Groblewskiego na granicy Sopotu i Gdyni, ale ich nie wystawili jeszcze.
Zaczyna mi sie juz bardziej podobac wersja po FL niz przed :-)
Zgadzam sie z wyjatkowo trafnym stwierdzeniem Mikrusa, ze reflektory przypominaja uszy Dumbo :-)
od dzis dla mnie O2 po FL ma kryptonim Dumbo :-)
Idealem byloby Dumbo 1.4 TSI ;-)
pozdrawiam i zycze milego uzytkowania nowej karocy przez rodzicow :-)
Komentarz
-
-
szkoda, Jak bedziesz robił zdjecia srodka, moglbys pomierzyc średnice gałek od regulacji nawiewów ?? Mam pewnego pomysła. :P
Takie pytanie, widziales Octe2Fl ze swiatlami w xenonie ?? Jest roznica w wygladzie lampy/soczewki itp ??
Czy moglbys zrobic test zakladajac na chwile H7, ale w wersji ulepszonej, jakies Night Brakery, BlueVision, Philips Performance itp. Jak nie masz, to moze ktorys z kolegow z OCP wypozyczylby na chwile podczas jednego ze spotkanByła O1 jest F2.
Komentarz
-
-
godzine temu jadac w Gdansku do Ikei mijalem czarna O2 po FL - z daleka z przodu wzialem ją za Superba nowego ale jak mnie szybko minela i spojrzalem w lusterko to po tyle poznalem ze to O2.
choc patrzac na zapowiadane zdjecia FL wczesniej bylem anty, to na zywo wydaje mi sie ze dobrze ten FL zrobil bo odmlodzil auto, a przeciez chyba o to chodzi.
czy ktos wie jakie jest wyposazenie O2 po FL - werscji Classic lub Mint?
pozdrawiam serdecznie
Komentarz
-
Komentarz