Zamieszczone przez Klauzero
Kolejna Octa w rodzinie, nuda totalna
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez ARobertA w kwestii czy FL udany to ja uważam że tak bo jak patrzę na np nową Fabię Kombi to naprawdę mogło być gorzej
Komentarz
-
-
No dziś byłem znowu w salonie i powysiadywałem troche Dumbo. No i:
Fajnie to wygląda w środku, ale pokrętła w dotyku już takie chromowane nie są, a raczej plastikowo-zabawkowe, szybka z daszkiem zegarów trzeszczy tak samo jak przed liftingiem, głosniki z przodu dalej koło d.
To tak dla ochłody, ale przyznaję że plusów zdecydowanie więcej. Chociaż co jak co ale księgowych z firm motoryzacyjnych to bym gonił batem.
Komentarz
-
-
Jest duże prawdopodobieństwo, że będziecie drzeć łacha z mojej niebanalnej uwagi na temat FL ops: , ale dlaczego nie zmieniono wzoru.... kołpaków :evil: Fabia po FL ma nowy wzór, a Octa nie?
No chyba, że Szkodzie takie wcisnęli, bo i tak założy za chwilę alu :?: :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplCytat:
Jest duże prawdopodobieństwo, że będziecie drzeć łacha z mojej niebanalnej uwagi na temat FL , ale dlaczego nie zmieniono wzoru.... kołpaków Fabia po FL ma nowy wzór, a Octa nie?
No chyba, że Szkodzie takie wcisnęli, bo i tak założy za chwilę alu
Taki wypasiony, profi kołpak, a ten utyskuje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoszkoda, co ze światłami? Świecą lepiej niż w OII czy nie?
wygląda na to, że Dumbo świecą o niebo lepiej niż stare :shock: i zasięg i rozkład światła a zwłaszcza to drugie IMHO zupełnie inna bajkasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Mnie to tylko w tym wszystkim bawi.
Skoda zrobila lift, normalnie wszyscy sie chwala tym faktem, a tu jest kompletna cisza, jakies tam fotki ktos wrzucil i tyle. Strona ciagle milczy o lifcie, jest tylko wzmianka o tym, ze pozbywaja sie starego modelu. W salonach auto mozna zamowic, mozna nim jezdzic, ale jeszcze nie wszystkie salony te auta maja do ogladniecia.
To wszystko takie tajemnicze, jakby sie wstydzili tego liftu czy jak. Dziwna polityka firmy. :roll:
[ Dodano: Czw 11 Gru, 08 21:29 ]
szkoda, Pawel, a czy te swiatla nie sa adaptacyjne jak w OII Scout albo Superbie. Czy jest to opcja w drozszych wersjach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftszkoda, Pawel, a czy te swiatla nie sa adaptacyjne jak w OII Scout albo Superbie. Czy jest to opcja w drozszych wersjach.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
[quote="JOY"]Zamieszczone przez MaicroftWygląda na to że chcą najpierw wypchać stare modele
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertTrzeba by popytać niedyskretnie nabywców FL-ek jak mniej więcej mają się ich ceny zakupu do propozycji cenowych OII przed FL.
Komentarz
-
-
Re: Kolejna Octa w rodzinie, nuda totalna
Zamieszczone przez szkodaNo to tak na szybko i na świeżo - rodzice właśnie odebrali, załączam poglądowe fotki - wersja classic.
Napinka była na wersję przed FL jest po FL i muszę powiedzieć, że... wyszło dobrze
Tradycyjnie ogromne podziękowania dla djczasa , ale tym razem jeszcze większe dla danielcia, bo sam proces zamawiania i oczekiwania na auto obfitował w rozmaite przygody , wielkie dzięki Daniel, jak zwykle robota więcej niż profi
Na gorąco powiem wam, że live, właściwie wszystkie zmiany, w szczególności wnętrza - na duży, duży plus
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodapowinies móc to przełączyć, przecież to wskazania kompa, którego zreszta u rodziców brak
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brongoZamieszczone przez szkodapowinies móc to przełączyć, przecież to wskazania kompa, którego zreszta u rodziców brak
jaką masz wersję :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz