W środku tak, ale na zewnątrz wręcz odwrotnie, O2 była dość poważna, S2 ma agresywny wzrok, a O2FL taki, chm.. sympatyczny lecz lekko głupawy.
Kolejna Octa w rodzinie, nuda totalna
Zwiń
X
-
No to wymieniam na wiosne ladniej sie prezentuje i mozna cos schowac.Zamieszczone przez szkodabyła ta półka jak to w classicu.Zamieszczone przez Langustaschowek zamykany na górze to dodatek czy był inny
tzn. była przez jakieś 5 minut po odbiorze
apa
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
dla mnie akurat jedna z najważniejszych rzeczy we wnętrzu O2Zamieszczone przez LangustaNo to wymieniam na wiosne ladniej sie prezentuje i mozna cos schowac.Zamieszczone przez szkodabyła ta półka jak to w classicu.Zamieszczone przez Langustaschowek zamykany na górze to dodatek czy był inny
apa
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A Znasz przypadkiem cene w ASO tego schowka zamykanego. :drive:Zamieszczone przez szkodadla mnie akurat jedna z najważniejszych rzeczy we wnętrzu O2Zamieszczone przez LangustaNo to wymieniam na wiosne ladniej sie prezentuje i mozna cos schowac.Zamieszczone przez szkodabyła ta półka jak to w classicu.Zamieszczone przez Langustaschowek zamykany na górze to dodatek czy był inny
apa
Komentarz
-
-
przypadkiem nie znam bo na allegro kupisz w idealnym stanie od 50-100PLN, czyli jak za darmo, a kupowałem ze trzy takie.Zamieszczone przez LangustaA Znasz przypadkiem cene w ASO tego schowka zamykanego. :drive:Zamieszczone przez szkodadla mnie akurat jedna z najważniejszych rzeczy we wnętrzu O2Zamieszczone przez LangustaNo to wymieniam na wiosne ladniej sie prezentuje i mozna cos schowac.Zamieszczone przez szkodabyła ta półka jak to w classicu.Zamieszczone przez Langustaschowek zamykany na górze to dodatek czy był inny
apa
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
OK. Poszukam na allegro zaden problem dzieki.Zamieszczone przez szkodaprzypadkiem nie znam bo na allegro kupisz w idealnym stanie od 50-100PLN, czyli jak za darmo, a kupowałem ze trzy takie.Zamieszczone przez LangustaA Znasz przypadkiem cene w ASO tego schowka zamykanego. :drive:Zamieszczone przez szkodadla mnie akurat jedna z najważniejszych rzeczy we wnętrzu O2Zamieszczone przez LangustaNo to wymieniam na wiosne ladniej sie prezentuje i mozna cos schowac.Zamieszczone przez szkodabyła ta półka jak to w classicu.Zamieszczone przez Langustaschowek zamykany na górze to dodatek czy był inny
apa
Komentarz
-
-
Tak to jest jak sie omija dziury, zmienia olej i (co najwazniejsze) posiada wolnossacy prosty silnik bez jakichs ekowynalazkow, downsizingow i podobnych nowoczesnych rozwiazanZamieszczone przez szkodastuknęło już ponad 80kkm o ile pamiętam, z furą nie dzieje się NIC, zero, null.
i o to chodzi i o to chodzi
Komentarz
-
-
Widac mozna, ale jednak trzeba o tej turbince pamietac zeby miala sie dobrze, no i Twoj silnik nie jest z tych najnowszych ( co to maja DPF-y i normy Euro 5). Zeby nie bylo - doceniam charakterystyke doladowanych silnikow, tyle ze jesli na pierwszym miejscu jest bezproblemowa eksploatacja, to jednak lepsze sa prostsze rozwiazania.Zamieszczone przez sew1981t271828, u mnie 167 i tez zero..null, wiec i turbo mozna bezawaryjnie jezdzic
Komentarz
-
Komentarz