Fabryczny zabezpieczenia to żenada. Kiedyś wpadłem kumpla Passatem do serwisu i mówie serwisantom - Panowie tu jest antynapad. A oni: Gdzie pod ...... czy pod ...... . Kurfa na cholere montują te antynapady?
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Fabryczny zabezpieczenia to żenada. Kiedyś wpadłem kumpla Passatem do serwisu i mówie serwisantom - Panowie tu jest antynapad. A oni: Gdzie pod ...... czy pod ...... . Kurfa na cholere montują te antynapady?
Zawsze sam możesz sobie przenieść guzik....gdzie ci sie podoba i..jak kabla starczy)
Ale fakt, że trzeab coś dozrucić jeszcze, jakąś blokadkę...
Zajebiście.Ja też nie mam problemów(oprucz przepływomierza)a na szafie 80tys. tylko nic nie modyfikowana bo brak zezwolenia starszyzny.A no i jeszcze słaby nawiew ale to już wina warunków atmosferycznych i filtra przeciw pyłkowego.Jest po prostu SUPER!!!
Dotrwałem ale z trudem :wink:
Ja kupiłem swego rok temu(elegance 130 PD), mam przehulane 60.000 (na oryginalnych oponach) i też po za gumami w sawieszeniu nic nie wymieniałem, no po za sprężarką która była lekko za mała :lol: .
Bond co oszukujesz, a sprzegło :roll: .... co się czaisz
Ja mam 39kkm i wymieniałem:
- gumki stabilizatora
- tylne gwizdki (nie działały od początku)
- docisk sprzęgła
pzdr
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Po pierwszej przejazdzce, lekkie rozczarowanie - troche mulowaty ten samochod - a wszyscy mi mowili, ze TDI tak zasuwa. Poniewaz przesiadlem sie z dosc lekkiej 115 konnej Corolli, to niestety dalo sie odczuc, ze Octavia nie jezdzi.
(...)
Nie wytrzymuje nerwowo i jade do Wimaru na Modlinskiej. Kumaty facet wsiada do samochodu z Vagiem i po przejechaniu 100 metrow juz wie co sie dzieje.
Jakis fajfus w serwisie odpial wtyczke od przeplywomierza i jej nie podpial ponownie!!!!! :shock:
Przez ponad 3 tys km jezdzilem autem, ktore mialo z 60PS.... :shock: :lol:
Ale jaja. Miałem identyczny przypadek - tylko, że sam odkryłem przyczynę mułowatości!
Jak pojechałem do ASO na przegląd i powiedziałem, że dali "dupy" to się tylko uśmiechnęli i stwierdzili, że przynajmniej dobrze dotarłem auto!
Ale jaja. Miałem identyczny przypadek - tylko, że sam odkryłem przyczynę mułowatości!
Jak pojechałem do ASO na przegląd i powiedziałem, że dali "dupy" to się tylko uśmiechnęli i stwierdzili, że przynajmniej dobrze dotarłem auto!
Jarek
Ciekawe czy lepiej sie dotarlo ? jak zeby szlo trzeba bardziej pilowac :roll:
ps. kolega chyba przyszedl tak jak ja z grupy alt.pl.misc.samochody.skoda
Mikrus...gratulacje przebiegu. Znając ciebie podchodzisz do auta z aptekarską dokładnością i nie kładziesz sie spać jak coś w autku nie "bangla" należycie.
Ja swoim passatem już 200tyś stuknełem a co przezył to tylko wiem ja i jego silnik :twisted: .
Ale to chyba nie te forum aby o obcej marce tu się rozpisywać :twisted:
Hehe - to niezle. Ciekaw jestem w jakim celu oni to odlaczaja. Mi powiedzieli, ze jest taka potrzeba przy montazu radia. :?
Nie bardzo wiem w jakim celu... :roll:
Zamieszczone przez Samiec
jak zeby szlo trzeba bardziej pilowac :roll:
No co Ty? Mniej powietrza = mniej paliwa. Nawet jak masz gaz do dechy, to silnik jest obciazaony jakbys mial normalnie gaz do polowy.
Zamieszczone przez Master's
Ja swoim passatem już 200tyś stuknełem a co przezył to tylko wiem ja i jego silnik :twisted: .
200kkm to juz przebieg przy ktorym mozna powiedzic cos konkretnego o aucie. 100kkm to nadal za malo, zeby je recenzowac, ale zawsze cos.
Poprzednim moim autem dobilem do 240-250kkm i bylem z niego w pelni zadowolony. Mam nadzieje, ze Skoda okaze sie rownie dobrym samochodem. Choc nie zamierzam nia zrobic az tylku km - ale "nigdy nie mow nigdy".
Hehe - to niezle. Ciekaw jestem w jakim celu oni to odlaczaja. Mi powiedzieli, ze jest taka potrzeba przy montazu radia. :?
Nie bardzo wiem w jakim celu... :roll:
Jakbyśmy spisali wszystkie kity jakie próbują wcisnąć Nam w ASO w jeden wątek na forum to nie podniósłbyś się ze śmiechu przez cały dzień :wink:
Może akurat padła przepływka w innym aucie i wzieli z Twojego żeby sprawdzić czy to rzeczywiście to :roll:
EDIT: Ja moją dobijam do 180kkm, jak znajdę chwilę to też coś skrobnę
Komentarz