3. Czy warto zakładać tempomat do naszych aut?? dobrze spełnia on swoją rolę:>?
Ja mam seryjnie, bedac na dlugich europejskich wakacjach sprawdzil sie REWELACYJNIE praktycznie po autostradach non-stop na tempomacie k Ale w PL praktycznie nie uzywam. Po miescie sie nie da bo i po co a autostrad jakos u nas nie wymyslono :cry:
Cze, zamierzam zmienić sobie gałkę biegów w O1, czy ktoś to robił i czy jest z tym wielki problem?
Ja zmienialem ,ale razem z mieszkiem i to byla galka z mieszkiem od octavii RS .
Czyli wszystko pasilo plug&play. Najpierw wyciagnolem ramkie z mieszkiem ,potem jak mieszek na lewa strone wezmiesz do gory ,to masz dostep do obejmy co trzyma galkie. Jak ja zdejmiesz to ladnie galka z mieszkiem idzie do gory k
wymiana jest to najlatwiejsze zadanie mi zajela okolo 5-7 minut k
Dokladnie wymiana jest prosta ,tylko u mnie obejma od orginalnej galki sie zawziela i nie chciala zejsc :? ale w koncu wyrwalem chwasta :wink: Do tej od RS obejmy juz nie zakladalem ,wcisnolem tylko galkie i sie dobrze trzyma :diabelski_usmiech
Dzięki mmario za gałkę. Po niewielkich przeróbkach pasuje prawie idealnie. Piszę że prawie bo w O2 ramka mieszka jest bardziej kwadratowa i po założeniu ramki od O1 przy włączonym 2 lub 4 biegu mieszek sie lekko napina. Jest ze skóry więc sie chyba lekko rozciągnie.
troszke odgzrebuje temat ale moze kogos zainteresuje..Zalozylem gałke z OII do OI i nie było z tym wiekszego problemu..Wygląda świetnie moim zdaniem..Zdjecia podeśle jutro..
Jeszcze brakuje ramek na zegary, chromowanych ramek na okna w drzwiach (kupione, czekam na przesyłkę), grila z L&K i bedzie OK.
poweidz mi czy te ramki na okna sa jakies oryginalne czy poprostu kupiles listwy i bedziesz docinal???
a czym rozni sie grill z L&K od zwyklego(kolega ma L&K (po FL) i wyglada tak jak moj
z tad moje pytanie
poweidz mi czy te ramki na okna sa jakies oryginalne czy poprostu kupiles listwy i bedziesz docinal???
a czym rozni sie grill z L&K od zwyklego(kolega ma L&K (po FL) i wyglada tak jak moj
z tad moje pytanie
ramki na drzwi to listwy chromowane kupione na metry na allegro. jak sie nie myle to jeden z kolegów z forum jezdzacy bordowa OI przed liftem ma zalozone takie listwy.
widzialem L&K z pochromowaną przednia czescia grilla. czy taki grill jest w serii w L&K ??
Komentarz