Zamieszczone przez sebo
gałka biegów
Zwiń
X
-
Re: gałka biegów
Zamieszczone przez mmarioCze, zamierzam zmienić sobie gałkę biegów w O1, czy ktoś to robił i czy jest z tym wielki problem?
Czyli wszystko pasilo plug&play. Najpierw wyciagnolem ramkie z mieszkiem ,potem jak mieszek na lewa strone wezmiesz do gory ,to masz dostep do obejmy co trzyma galkie. Jak ja zdejmiesz to ladnie galka z mieszkiem idzie do gory k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jackalwymiana jest to najlatwiejsze zadanie mi zajela okolo 5-7 minut k
Komentarz
-
-
fajna chyba tez sobie zamówie.
zadjecie nieoddaje tego co w rzeczywistosci,stad moje pytanko zadowolony jestes??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Cze, zamierzam zmienić sobie gałkę biegów w O1, czy ktoś to robił i czy jest z tym wielki problem?
silniki tdi maja inny trzpień na którym mocuje sie gałkę.
jak mozesz to odwołaj aukcję.Skoda Octavia II FL 1.8 TSI Elegance (srebrna strzała :diabelski_usmiech)
A tu Moja Pierwsza :cry:
Komentarz
-
-
andrew55
A istnieje ciekawa Alternatywa di skrzyni na 6 wsadów ? cały czas mam od L&K na 5 i po zmianie skrzyni troszkę mnie to denerwuje.
Komentarz
-
Jeszcze brakuje ramek na zegary, chromowanych ramek na okna w drzwiach (kupione, czekam na przesyłkę), grila z L&K i bedzie OK.
a czym rozni sie grill z L&K od zwyklego(kolega ma L&K (po FL) i wyglada tak jak moj
z tad moje pytanie
Komentarz
-
-
poweidz mi czy te ramki na okna sa jakies oryginalne czy poprostu kupiles listwy i bedziesz docinal???
a czym rozni sie grill z L&K od zwyklego(kolega ma L&K (po FL) i wyglada tak jak moj
z tad moje pytanie
widzialem L&K z pochromowaną przednia czescia grilla. czy taki grill jest w serii w L&K ??
Komentarz
-
Komentarz