Jak się nic nie wyświetla to radio nie działa. Może głupie pytanie ale próbowałeś właczać gałką? Inna możliwość to np bezpiecznik jak pisałszkoda. Jakby radio było zakodowane to był napis safe albo xxxx do wpisania pinu
rozkodowanie radia
Zwiń
X
-
szkoda, Chyba działało,w sumie nie wiem, bo nie sprawdzałem jak byłem ostatnio, aku już chyba wyciągali wcześniej bo mroziło,mówili że trzeba będzie podjechać do aso
[ Dodano: Wto 02 Lut, 10 19:42 ]
shado, bez przesady, aż taki głupi to nie jestem :wink: Tak włączałem gałką na zapłonie, i nie tylko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentA jak znajdę ten bezpiecznik? i jak go sprawdzić?
(trwało to dobrą godzinę, twierdzili, że musieli wyciągać radio :roll: )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Dzisiaj po kilkunastu minutach męczenia się z ramką, udało się wyciągnąć radio. Pierwsze co mnie zdziwiło, to że jest przykręcone dwoma śrubami. Podczas wyciągania(delikatnie) zobaczyłem że nie jest podłączone do kabli, (no chyba że wyrwałem),w środku latała jedna śruba.
Wygląda to tak
da się to jakoś podłączyć?
Komentarz
-
-
abstinent, to po lewej z kablami to wtyczka która musisz włoż nia do gniazda na ostatnim zdjęciu, na wtyczce masz taką ramkę ruchomą która jest zabezpieczeniem przed wypadaniem wtyczki. przed włożeniem jej w gniazdo musisz tą ramkę unieść do góry , zobaczysz o co chodzi , ona się rusza , włożyć wtyczkę i opuścić ramkę żeby się zapięła jakby.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoJak nikt nie napisał to nie pisze. Bo jaki byłby wtedy sens pinu? Masz napisany pin na telefonie albo na karcie sim? :szeroki_usmiechByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Byłem dzisiaj w serwisie skody. O dziwo jestem bardzo pozytywnie zaskoczony obsługą. Radio podłączyłem, i jak później się okazało źle, bo nie działała antena(nie wiem czy nie zapomniałem jej podłączyć :szeroki_usmiech )
Był problem z kodem, bo do kluczyków nie było go doczepionego, ale na szczęście w domu zrobiłem zdjęcie z naklejki na radiu, i z pinem poszło sprawnie. Do tego nowe oponki zimowe i dwie letnie,felgi, i dodatkowo sprawdzenie błędów z kompa. Razem prawie 2200(gratis z rozkodowanie radia), dodatkowo pan z serwisu po cichu podał mi PIN
Kawa za darmo, balkonik do oglądania samochodów na serwisie...
Może jeszcze kiedyś tam zajrzę....
Komentarz
-
Komentarz