[O2] wspomaganie kierownicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomo67
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 15

Jak będziesz miał jakieś info to daj znać.
    NIKON D90 18-105VR
    Idealny serwis DGW

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

tomo67, dziś się zobaczyłem z kolesiami w ASO i wszyscy ruszali tylko ramionami, nic podobnego nie słyszeli, nie wdzieli i nikt się w tym temacie nie zna. kazali znów zawitać jak będą mrozy...jeden z nich mi tylko wytłumaczył na czym będzie rzecz polegać, ta ich kontrola i wspomniał też, to co ja już się domyśliłem, że któryś układ jest może słabo szczelny, dostała się wilgoć i coś świruje. narazie czekam na mrozy bo w tej chwili panuje odwilż, jest 5 stopni na plusie i wszystko chodzi o.k-ej.
      czyli, nie dużo się dowiedziałem...

Komentarz

• tomo67
        Classic
        S_OCP Member
        • 2007
        • 15

W wawie jest caly czas na minusie, jutro zadzwonie do serwisu i moze mi cos powiedza
        (sorki za brak polskich liter ale mi nie dzialaja na forum, w wordzie jest ok).
        NIKON D90 18-105VR
        Idealny serwis DGW

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez tomo67
          jutro zadzwonie do serwisu i moze mi cos powiedza
          obawiam się, że będą chcieli podpiąć cię do kompa i skorygować lub też wyłapać jakieś błędy, przynajmniej mi tak powiedzieli. ale muszę czekać na mrozy bo przy "+" temp. nic się nie dzieje.
          sorki za brak polskich liter
          chłopie!!!...czym się przejmujesz :wink:

Komentarz

• tomo67
            Classic
            S_OCP Member
            • 2007
            • 15

Na tyle jest dobrze że serwis mam jakieś 2-3 km od pracy więc mogę nawet na parę godzin odstawić im auto, jak będę coś wiedzieć to dam znać.

[ Dodano: Pon 19 Sty, 09 17:30 ]
            Byłem w ASO POL-MOT Auto Warszawa ul. Gruchacza 39 i Panowie stwierdzili że jest to wspomaganie elektro-mechaniczne i przy niskich temperaturach może się tak dziać do momentu rozgrzania się, żadnych luzów nie ma w układzie kierowniczym oraz zawieszeniu, komputer nic nie powiedział. Umyli ładnie samochód co się rzadko zdarza na koniec Pan skwitował że jak by się to pogłębiało to mam jeszcze raz przyjechać. :roll:
            NIKON D90 18-105VR
            Idealny serwis DGW

Komentarz

• ufo
              L&K
              • 2008
              • 1475
              • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Byłem w ASO POL-MOT Auto Warszawa ul. Gruchacza 39 i Panowie stwierdzili że jest to wspomaganie elektro-mechaniczne i przy niskich temperaturach może się tak dziać do momentu rozgrzania się, żadnych luzów nie ma w układzie kierowniczym oraz zawieszeniu, komputer nic nie powiedział. Umyli ładnie samochód co się rzadko zdarza na koniec Pan skwitował że jak by się to pogłębiało to mam jeszcze raz przyjechać. :roll:
              u mnie stwierdzili to samo, nawet podobnie gadali, tylko mi auta nie wymyli
              kazali się zgłosić jak problem znowu się pojawi. czyli trzeba czekać na silne mrozy. zamelduj jak znów ci będzie świrował...albo u mnie, to ja coś napisze. :wink:

Komentarz

Pracuję...