Jak będziesz miał jakieś info to daj znać.
[O2] wspomaganie kierownicy
Zwiń
X
-
tomo67, dziś się zobaczyłem z kolesiami w ASO i wszyscy ruszali tylko ramionami, nic podobnego nie słyszeli, nie wdzieli i nikt się w tym temacie nie zna. kazali znów zawitać jak będą mrozy...jeden z nich mi tylko wytłumaczył na czym będzie rzecz polegać, ta ich kontrola i wspomniał też, to co ja już się domyśliłem, że któryś układ jest może słabo szczelny, dostała się wilgoć i coś świruje. narazie czekam na mrozy bo w tej chwili panuje odwilż, jest 5 stopni na plusie i wszystko chodzi o.k-ej.
czyli, nie dużo się dowiedziałem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomo67jutro zadzwonie do serwisu i moze mi cos powiedza
Zamieszczone przez tomo67sorki za brak polskich liter
Komentarz
-
-
Na tyle jest dobrze że serwis mam jakieś 2-3 km od pracy więc mogę nawet na parę godzin odstawić im auto, jak będę coś wiedzieć to dam znać.
[ Dodano: Pon 19 Sty, 09 17:30 ]
Byłem w ASO POL-MOT Auto Warszawa ul. Gruchacza 39 i Panowie stwierdzili że jest to wspomaganie elektro-mechaniczne i przy niskich temperaturach może się tak dziać do momentu rozgrzania się, żadnych luzów nie ma w układzie kierowniczym oraz zawieszeniu, komputer nic nie powiedział. Umyli ładnie samochód co się rzadko zdarza na koniec Pan skwitował że jak by się to pogłębiało to mam jeszcze raz przyjechać. :roll:NIKON D90 18-105VR
Idealny serwis DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomo67Byłem w ASO POL-MOT Auto Warszawa ul. Gruchacza 39 i Panowie stwierdzili że jest to wspomaganie elektro-mechaniczne i przy niskich temperaturach może się tak dziać do momentu rozgrzania się, żadnych luzów nie ma w układzie kierowniczym oraz zawieszeniu, komputer nic nie powiedział. Umyli ładnie samochód co się rzadko zdarza na koniec Pan skwitował że jak by się to pogłębiało to mam jeszcze raz przyjechać. :roll:
kazali się zgłosić jak problem znowu się pojawi. czyli trzeba czekać na silne mrozy. zamelduj jak znów ci będzie świrował...albo u mnie, to ja coś napisze. :wink:
Komentarz
-
Komentarz