Ja mam alu 15" Dezent F. bardzo ładne i dobre felgi. Ja robię codziennie po ok 80km także na nasze polskie drogi są idealne. Ale nie ukrywam, że na lato będę myślał o zmianie na większe Z tym, że tak jak pisał oolsztyniak to jeśli chcesz kupić to już bym brał 17". Autko już o wiele ładniej wygląda
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Ja narazie śmigam zimą na 15'' i jest komfortowo ale za miękko jak dla mnie na zakrętach... dlatego na lato już czekają DEZENT F 17'', KAYABA exel G i springi od RSa
Już za tydzień zakładam 17". Ale mam takie pytanie. Opony będą 225/45 i zawias seria. czy nie będzie mi tam nic przycierać? ma ktoś takie doświadczenia? bo jeśli tak to czeka mnie jeszcze zakup sprężynek
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Już za tydzień zakładam 17". Ale mam takie pytanie. Opony będą 225/45 i zawias seria. czy nie będzie mi tam nic przycierać? ma ktoś takie doświadczenia? bo jeśli tak to czeka mnie jeszcze zakup sprężynek
Na serii przy dobrze dobranym odsadzeniu i nieprzesadnie szerokiej feldze nic nie powinno obcierać.
Witam dołączę się do tematu. A mianowicie, podobają mi się strasznie te felgi do mojej O1 http://moto.allegro.pl/item569694584...luminiowe.html ale zdaje sobie sprawę że ich trwałość może nie być zbyt długa, polecicie mi jakieś podobne ale bardziej trwalsze?? Może chociaż ktoś wie jak taki model felgi się nazywa??
UNIDEN Pro 510XL + President ML-145
Sony CDX-GT620U
brzozik007, było tysiące razy na forum o tym chińskim gównie. lepiej odpuść temat i kup coś ori albo porządnych marek, zapłacissz więcej ale oszczędzisz sobie nerwów :wink:
Witam dołączę się do tematu. A mianowicie, podobają mi się strasznie te felgi do mojej O1 http://moto.allegro.pl/it...aluminiowe.html ale zdaje sobie sprawę że ich trwałość może nie być zbyt długa, polecicie mi jakieś podobne ale bardziej trwalsze?? Może chociaż ktoś wie jak taki model felgi się nazywa??
Maru 123, wiem że było na forum, nawet w tym wątku. Może wyraziłem się nie dokładnie. Chodzi mi o to że ma tak wyglądać na w/w linku ale wyprodukowana ma być przed dobrą firmę. Sorki za zagmatwanie poprzedniego posta.
UNIDEN Pro 510XL + President ML-145
Sony CDX-GT620U
Komentarz