tomi98, po co kupowac całą kanape w aso lub jakimś sklepie z czesciami do occty powinienes dostac samo tylne szersze oparcie z dwoma zagłówkami i pasem. Przerobić tego sie raczej nieda wiem bo sie pytałem kilku speców
Na co zmienic Matadory - wydzielone z ogloszenia
Zwiń
X
-
hehe to tak jak i ja ja na swoich ujezdziem jakies 20tys km i mialem dosyc :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LIFEBarumki ?!
A nie masz wrażenia, że zamienił stryjek siekierkę na kijek ?
No chyba, że pewnego razu strzelą z zaskoczenia w powietrze, to wówczas jak będę na siłach to..... :evil:
A tak na razie są oki, o niebo lepsze od matadorek.
Koledzy "wyczynowcy" zapewne się wypowiedzą zaraz negatywnie o barumkach, wiadomo, że jest spora oferta na rynku opon lepszych i droższych, ja oktaśki "używam" do normalnej codziennej jazdy i na rozsądnych warunkach :wink:
Po prostu nie sram wyżej niż potrzebuję... :diabelski_usmiech
p.s.
Maicroft, dzięki za wyrozumiałość kaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
matadory montowane seryjnie do octavek to przestarzala technologia, nie wiadomo dlaczego montuja te kible, pewnie skoda podpisala z matadorem umowe na gigantyczna dostawe i musi to pchac.
matadory kupione u gumiarza, nowy model sa OK - oczywiscie w tej klasie cenowej
takze nie ma co pluc na matadory - bo to nie tylko te przestarzale opony bardziej bym plul na skode za taki numer
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slavimatadory montowane seryjnie do octavek to przestarzala technologia, nie wiadomo dlaczego montuja te kible, pewnie skoda podpisala z matadorem umowe na gigantyczna dostawe i musi to pchac.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Może mam małe doświadczenie z innymi oponami.
Mam Matadory w O1 Tour 15 000 i nie widzę wybitnych odstępstw od innych.
Byłem autem w SJS (szkoła jazdy subaru) jeździłem po suchym i mokrym, co mogę stwierdzić - nie są jakieś super ale nie są jakąś tragedią. A tak na marginesie szkoda trochę na śmietnik, niech jeszcze polatają.
Komentarz
-
-
nie masz wrażenia, że zamienił stryjek siekierkę na kijek ?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CastawayCo wam przeszkadza w matadorach??? Pytam bo mam i może nie wiem na co zwracać uwage żeby mi zaczeło przeszkadzać :wink: .
2. Pękające włókna powodują zniekształenia i bicie opon, można to wyważyć ale jazda już nie jest taka komfortowa (masz wrażenie lekko kwadratowych kół)
3. Niektórzy skarżą się na ząbkowanie tych opon,
4. Powyżej 130 km/h auto staje się lekko "nerwowe", powyżej 150 km/h jest jeszcze gorzej.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
przy 150 km/h najbardziej nerwowa jest moja żona
Uważaj na autostradzie A4 (jak jeździsz tamtędy) na lotne patrole policji po cywilnemu.
Uzbroili się w wideoradary i od 03-09-05 szaleją na A4.
[ Dodano: Wto 06 Wrz, 05 12:22 ]
Co do opon, to może tylko ja tak źle trafiłem (albo mam za duże wymagania).Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LIFEZamieszczone przez CastawayCo wam przeszkadza w matadorach??? Pytam bo mam i może nie wiem na co zwracać uwage żeby mi zaczeło przeszkadzać :wink: .
2. Pękające włókna powodują zniekształenia i bicie opon, można to wyważyć ale jazda już nie jest taka komfortowa (masz wrażenie lekko kwadratowych kół)
3. Niektórzy skarżą się na ząbkowanie tych opon,
4. Powyżej 130 km/h auto staje się lekko "nerwowe", powyżej 150 km/h jest jeszcze gorzej.L&K
Komentarz
-
-
ja mam barumki eskimo i zajefajnie sie jezdzi,nienarzekam
moge polecic k
[ Dodano: Wto 06 Wrz, 05 15:10 ]
ja mam barum eskimo i polecam sa spko k-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jabol79A co polecacie na zimę?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz