Zamieszczone przez ufo
[O2] Tempomat- zasada dzałania???
Zwiń
X
-
szkoda, wczoraj jak przeczytałem tego posta pojechałem na parking, bo mnie to zaciekawiło, i zacząłem testować. na drugim biegu miedzy 20-24 załączyłem normalnie tempomat i przez 2-3 minuty/moglem dłużej/, robiłem slalomy miedzy wysepkami na parkingu. to "szkopska" skoda, może inaczej jest coś ustawione/zaprogramowane :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufoto "szkopska" skoda, może inaczej jest coś ustawione/zaprogramowane
Ja tam ufam instrukcji , wg niej u mnie dziala jak nalezy :wink:miauuuuuuuuuuu!
O1 SLX
Komentarz
-
-
U mnie działa od 30 km/h.
Pytanie o dokładność pomiaru prędkości i wskazania go na wskaźniku.
Może moje 30km/h odpowiada czyjemuś 20km/h
faktycznie używanie tempomatu na takich prędkościach to raczej sporadycznie, choć właśnie ja na takich używam jadąc kilka km po terenie pewnego zakładu gdzie wewnątrz obowiązuje 30km/h a straż zakładowa kupiła sobie suszarkę i sprawdza ile ludzie jeżdżą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez turbojajkou mnie tez szkopsa , w dodatku w szkopi urzytkowana
Zamieszczone przez turbojajkorobilem ten sam test co Ty i jakos, na roznych biegach (1,2) i tym samym obrotach i jakos przy 20-stu paru, za chiny nie chcial sie wlaczyc . :?
Ja tam ufam instrukcji , wg niej u mnie dziala jak nalezy
sorry za kiepską jakość. może ktoś powiedzieć, że to "podróba" ale zapewniam was, tych którzy nie wierzą, że tak jest.Załączone pliki
Komentarz
-
-
turbojajko, u mnie w książce też jest napisane, że wybraną prędkość jazdy można ustawić powyżej 30km/h. jak przeczytałem ten post na początku zaraz, z ciekawości, udałem się na duży parking i sam osobiście to przetestowałem. było dokładnie tak, jak to wcześniej opisałem. dla mnie też to było dziwne, skoro kniga pisze co innego... :wink:
Komentarz
-
Komentarz