Zamieszczone przez Yarek
zaczyna mi haczyc 1 i wsteczny
Zwiń
X
-
zaczyna mi haczyc 1 i wsteczny
octa 130 km 180 tys km ostatnio ruszajac zdziwilo mnie jak nie moglem wbic 1 biegu i wstecznego wcale nie chcial wejsc po 2 dniach problem znowu to samu potem ustapilo dzis znowu a i puszczajac sprzeglo przy zmianie slysze szum ?????????????????.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
-
-
u mnie szum jest jak zmieniam bieg puszczam sprzeglo slychac przy puszczaniu szum potem nic i tak caly czas przy zmianie.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
Re: zaczyna mi haczyc 1 i wsteczny
Zamieszczone przez momo05octa 130 km 180 tys km ostatnio ruszajac zdziwilo mnie jak nie moglem wbic 1 biegu i wstecznego wcale nie chcial wejsc po 2 dniach problem znowu to samu potem ustapilo dzis znowu a i puszczajac sprzeglo przy zmianie slysze szum ?????????????????
Czyli szykuj się na wymianę kompletu :cry:
Komentarz
-
-
jak puszczam sprzeglo po zmianie biegu to slysze taki dzwiek jak szum tak jak zmieniam biegi niby wyglada ze wszystko normalnie choc jak by troche twardsze sie zrobilo jesli wali sie spreglo to samo wymienic czy z dwumasa.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
opinja jest taka z calym szacunkiem dla Rapista ze szanowny SACHS sprzedaje nowe ale regenerowane (ciecie kosztow) w Luku podobno jest lepiej ? ale czy to prawda
znajomy dostawaca zaproponowal mi ceny
Sprzęgło LUK 610zł
koło dwumasowe LUK 880zł
dotyczy 131 km ASZ.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
jest taki wspaniały mechanior niedaleko mnie dobrygrzeswawa znany na OCP efekt jest jak byl nic wiecej sie nie dzieje choc to denerwujace po konsultacjach prawdopodobnie cos ze sprzegłem sie zaczyna dziac i pewnie wymiana a przyokazji zrobie dwumase choc wszystko wskazuje ze sie jeszcze trzyma ale jak robic to calosc zeby nie dwa razy znalazlem juz namiar na wmiare dobra cene na to i na to z goborogrzeslawemwawa umowilem sie ze narazie jezdzi jak cos sie zacznie dziac innego niepokojacego to wymiana choc mnie juz to denerwuje
[ Dodano: Wto 10 Lut, 09 22:07 ]
nie wiem gdzie wyczarowal Rapist cene 1300 za kolo i sprzeglo ?
bo ja takowej na nowa czesc nie znalazlem chyba ze z odzysku a napewno nie wsadze saksa bo regenerowane sa.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
Komentarz