fernando, ostatnia fotka go pokazuje :wink:
[O1] Vag-com- zglebianie tematu
Zwiń
X
-
[O1] Vag-com- zglebianie tematu
Witam
Czy da rade w vagu sprawdzic doladowanie turbinki?? Bo jak loguje kanal 11 to wyskakuja mi 2 wartosci, oczekiwana i dostarczana od silnika, ale jak to rozpoznac jakie ono jest faktycznie??
2 sprawa to regulacja kesenonu..tzn o przywrocenie ich do stanu fabrycznego?? da sie??Jak wchodze w ustawienia swiatel to nie laczy, ale lewa lampa juz np tak..I tam mozna zrobic adaptacje tylko jak..
Zaczynam swoja przygode z Vagiem i chcialbym cosik wiedziec wiecej niz kasowanie bledow??Jak sprawdzic np przeplywke? to chyba jest kanal nr 3 ale jak to czytac??ktos pomoze??
podrawiam--------------
-
-
Podaje Ci dwie wartosci i masz podpisane ktora jest rzeczywista, a ktora wymagana. Od wartosci ktora sie pokaze, musisz odjac okolo 1000 (jest to wartosc cisnienia atmosferycznego lub tez przed uruchomieniem auta sprawdzic jakie pokazuje cisnienie i sobie odejmowac do do 1mbar )
Xenon laczy sie przez lewa lampe.
Komentarz
-
-
Czyli ok, wchodze w lewa lampe i co tam daej musze?? Mam adaptacje ktora prosi u numer kanalu?? I tam juz sie zatrzymuje niestety..
Co do doladowanie..Mam wieksze w 3 niz w 2 pewnie dlatego ze mam programik od aliego..
A co do sprawdzenia cisnienia przed uruchomieniem auta to rozumiem jakis barometr)
Maicroft a pzreplywke?? kanal 3-ci??
pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
pamiętaj, że masz PD-ka (silnik ASZ) więc czytaj też to co na czerwono :http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/tdi.html
Komentarz
-
-
Witam
Robilismy dzis z kolega probe drogowa passata 130KM PD i ot co nam wyszlo an kanale 11, robilem jeszcze 3 8 10 i wszystko gralo..Tu nas zastanawia ten spadek doladowania pryz ok 2500 obrotow..Widac z tego wykresu ze auto to seria..tzn zdaje mi sie ze wyglada an serie, ale nic nie wiemy o tym zeby mial program..
Spojrzcie koledzy na tego loga i powiedzcie co myslicie\
pozdrawiamZałączone pliki--------------
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Jak importowałeś plik CSV do Excela to pewnie ustawiłeś zly separator pól i mu się pola pomieszały. Pierwsza i druga kolumna to powinna być jedna kolumna (w pierwszym wierszu 0 i 37 to jedna wartość 0,37)
Komentarz
Komentarz