Ja mam octavkę od tygodnia jestem bardzo zadowolony ale wpadka skody już w salonie
po lewej stronie od kierowcy znajduje się włącznik światła przeciwmgielnego tylnego - sprzedawca, który pokazywał mi samochód kazał spróbować włączyć to światło i.... całe pokrętło wyszło z kablami ha ha - podobno skody tak mają, że ten zaczep w którym umieszczony jest przełącznik nie trzyma - będzie do wymiany w tym tygodniu bo na salonie w dniu odbioru nie mieli ;] pozdrawiam i mam nadzieję, że już nie będzie niespodzianek
po lewej stronie od kierowcy znajduje się włącznik światła przeciwmgielnego tylnego - sprzedawca, który pokazywał mi samochód kazał spróbować włączyć to światło i.... całe pokrętło wyszło z kablami ha ha - podobno skody tak mają, że ten zaczep w którym umieszczony jest przełącznik nie trzyma - będzie do wymiany w tym tygodniu bo na salonie w dniu odbioru nie mieli ;] pozdrawiam i mam nadzieję, że już nie będzie niespodzianek
i tu nasówa sie wątek, pytanie: dzis jak jechalem silnik mial 90st, a ja sobie dosyc ostro (dynamicznie) przyspieszałem od jakis 1700 obr do 3000obr. czy jest jakas minimalna wartość obrotów co do której powinno sie ostrożnie przyspieszac? czy np dynamicznie wciskany pedal gazu przy ok 1700 obr nie wpłynie na uszkodzenie dwumasy? czy lepiej spokojnie dobić do 2 tys a potem ogień?
DD
, ale to te granice ...
Komentarz