1,9 TDI seria (ale juz nie długo jestem po pierwszej rozmowie z MT)
Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
ale juz nie długo jestem po pierwszej rozmowie z MT)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
byłem dzis u mechanika i przepływka padła :-(
w przyszła srode wstawiam na gwarancje do wimaru mam nadzieje za mnie niespławia :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
AKa
-
Zamieszczone przez MaicroftO to chyba pierwsza oska z nowym silnikiem i widze, ze nowym oznaczeniem silnika rowniez. O tej mocy silniki do tej pory byly tylko jako ATD i to 4x4saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
desmo
-
Na razie ten AXR pali około 1-1,5 litra więcej niż AGR 90KM - wydaje mi się że to kwestia docierania - czy to możliwe żeby po jakimś przebiegu przestawił się na tryb "po docieraniu" i zaczał palić znośniej?
Co do spota w Katowicach to ogólnie nie widzę przeszkód (jak powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubidzkiej), z drugiej jednak strony "narażony" na techniczne pytania kolegów fachmanów - czułbym się jak poduszka powietrzna
Komentarz
-
-
1.6 GLXI 101 KM śmiga całkiem całkiem ale jakby miała więcej koników to bym się wcale nie obraziła :heheFabia Club Polska : www.fcp.pl
Komentarz
-
-
AGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm :-) osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic :-) słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa :-) zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić :-).....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN :-) ....opłacało się ? :-)
P.S. oczywście nie byłem dwa razy drugim właścicielem :-)
Komentarz
-
-
Ajem77
BKD - pierwszy wlasciciel - 25000 km przebieg - wersja Elegance. Musze przyznac, ze cudowne auto (chociazby pod tym wzgledem, ze uratowalo mi zycie w powaznym wypadku drogowym). O klase lepsza od poprzedniej 130 PS - wersja Rider (swoja droga takze swietne autko).
Nastepne - po zakonczeniu leasingu - bedzie BKD DSG
Komentarz
-
Ajem77
Maicroft - to wiem, ze nie jest to pierwszy, 140 konny diesel Skody na forum. Forum nosi tytul "Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?", a ja zachwalam jedynie ten produkt, a swietny automat tym bardziej
Komentarz
-
lec
Zamieszczone przez zielarzAGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm :-) osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic :-) słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa :-) zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić :-).....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN :-) ....opłacało się ? :-)
P.S. oczywście nie byłem dwa razy drugim właścicielem :-)
ps
zapraszam na spota poznaskiego!
Komentarz
-
AGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić .....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN ....opłacało się ?
cena troche niska jak za takie fajne autko(octavia) :wink:
Komentarz
-
Komentarz