1,9 TDI seria (ale juz nie długo jestem po pierwszej rozmowie z MT)
Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
tak trzymaj :diabelski_usmiechale juz nie długo jestem po pierwszej rozmowie z MT)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
byłem dzis u mechanika i przepływka padła :-(
w przyszła srode wstawiam na gwarancje do wimaru mam nadzieje za mnie niespławia :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
AKa -
trzebaby dopisac do: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=238Zamieszczone przez MaicroftO to chyba pierwsza oska z nowym silnikiem i widze, ze nowym oznaczeniem silnika rowniez. O tej mocy silniki do tej pory byly tylko jako ATD i to 4x4saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
desmo -
Na razie ten AXR pali około 1-1,5 litra więcej niż AGR 90KM - wydaje mi się że to kwestia docierania - czy to możliwe żeby po jakimś przebiegu przestawił się na tryb "po docieraniu" i zaczał palić znośniej?
Co do spota w Katowicach to ogólnie nie widzę przeszkód (jak powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubidzkiej), z drugiej jednak strony "narażony" na techniczne pytania kolegów fachmanów - czułbym się jak poduszka powietrzna
Komentarz
-
-
1.6 GLXI 101 KM
śmiga całkiem całkiem ale jakby miała więcej koników to bym się wcale nie obraziła :hehe
Fabia Club Polska : www.fcp.pl
Komentarz
-
-
AGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm :-) osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic :-) słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa :-) zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić :-).....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN :-) ....opłacało się ? :-)
P.S. oczywście nie byłem dwa razy drugim właścicielem :-)
Komentarz
-
-
Ajem77
BKD - pierwszy wlasciciel - 25000 km przebieg - wersja Elegance. Musze przyznac, ze cudowne auto (chociazby pod tym wzgledem, ze uratowalo mi zycie w powaznym wypadku drogowym). O klase lepsza od poprzedniej 130 PS - wersja Rider (swoja droga takze swietne autko).
Nastepne - po zakonczeniu leasingu - bedzie BKD DSG
Komentarz
-
Ajem77
Maicroft - to wiem, ze nie jest to pierwszy, 140 konny diesel Skody na forum. Forum nosi tytul "Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?", a ja zachwalam jedynie ten produkt, a swietny automat tym bardziej
Komentarz
-
lec
rocznik, wersja ? tak czy siak smieszne pieniadzeZamieszczone przez zielarzAGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm :-) osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic :-) słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa :-) zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić :-).....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN :-) ....opłacało się ? :-)
P.S. oczywście nie byłem dwa razy drugim właścicielem :-)
ps
zapraszam na spota poznaskiego!
Komentarz
-
pewno byla mocno bita tylko ja wyprostowaliAGN drugi właściciel białe combi...drugi właściciel, kupiona początek grudnia 2005 ze stanem licznika 229kkm osobiście przejachałem już 5kkm ...i nic słowem chodzi jak żyleta. Kupiona od firmy poleasingowa zadbana w nienagannym stanie, latała tylko po trasach...a za ile....aż wstyd mówić .....noooo ale powiem....CAŁE 6000 PLN ....opłacało się ?
cena troche niska jak za takie fajne autko(octavia) :wink:
Komentarz
-
k
Komentarz