Może dane były by dostępne dla tych którzy mają tyle i tyle postów? Albo godnym polecenia przez Moderatora?
wskaźnik paliwa
Zwiń
X
-
wskaźnik paliwa
mam taki problem:
po tankowaniu "pod korek" wskaźnik paliwa pokazuje "full", po przejechaniu 20-30 km już wskazuje 3/4 baku (wg kompa spalanie na poziomie 7l/100), a potem jak jest już ok polowy baku nagle przy kolejnym uruchamianiu samochodu wskaźnik pokazuje rezerwę i świeci sie kontrolka :evil: . Sprawdziłam i na 100% pokazuje głupoty, bo weszło przy tankowaniu tylko 20l, a nie przynajmniej 40 :twisted:
Co to może być?? jaką stację obsługi ew. byście polecali?
P.S.: a tak BTW gdzie można kupić znaczek do Skody, tj, ten napisik na tylną klapę "OCTAVIA coś tam", bo niestety nie mamyyahyoo
-
-
Zamieszczone przez MZDEwidentnie coś z pływakiem pokazującym poziom paliwa. Jak masz samochód na gwarancji to od razu do serwisu.
Znaczek na tylną klapę możesz kupić:
Ale masz na to tylko 3 godziny....k
ale masz rację Allegro dobra rzecz - zaraz tam poszperam....
[...] no tak na allegro nie ma, ale za to u dealera jest i kosztuje bagatela 86 zł!! :evil: nieźle nieźle...
a z tym pływakiem to raczej poważna (czyt. droga) usterka?? :diabelski_usmiechyyahyoo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yyahyooa z tym pływakiem to raczej poważna (czyt. droga) usterka?? :diabelski_usmiechOctavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
u mnie jak zapali sie rezerwa i zatankuje za 100 PLN wskazówka leci na 3/4 zbiornika po czym za chwilę delikatnie sie cofa (troche powyzej polowy) i powoli pnie sie do góry na 2/3/zbiornika. na szczescie mi to nie przeszkadza.
spalanie na poziomie 5,5l. raz zonie udalo sie zejsc na 4,2l. przyznaje bylem w szoku
Komentarz
-
Komentarz