Ja w okresie zimowym mam podobnie, Przy naciśnięciu hamulca mam opór i słyszę jak odchodzi powietrze, Marwiło mnie to ale czytając forum jest lepiej
Kasowanie wskaźnika obsług serwisowych.
Zwiń
X
-
Kasowanie wskaźnika obsług serwisowych.
Witam.
1. Proszę o informację czy mogę sam to zrobić i czy nie niesie ze sobą zagrożeń, czy po prostu czegoś nie spiep.....?
2. Czy jeżeli przekroczyłem czas kolejnego serwisu (tj. 12.02.2009) a jeszcze nie ma wymaganych kilometrów (tj. 37 tys. - teraz jest ok. 36.6 tys) to czy mogę wyskoczyć na weekend w trasę czy załatwić to lepiej jak najszybciej (niestety nie bardzo mam teraz czas)?
3. Jeżeli będzie trzeba podpiąć pod komputer to gdzie w Łodzi (poza serwisami salonowymi) można to zrobić i nie zedrą za dużo kasy :P ?
Pozdrawiam i będę wdzięczny za pomoc.
-
-
Zamieszczone przez ufoBenRhod, nawet w książce obsługi też jest napisane :idea:
Być może jest to zwykły chwyt marketingowy aby się do nich pofatygować i zostawić kaskę ale ja tego nie wiem i dlatego tutaj pytam :!:
Komentarz
-
-
"Zalecamy, aby samodzielnie nie kasować wskaźnika obsług serwisowych-może to spowodować złe ustawienia tego wskaźnika, a w efekcie nawet uszkodzenie samochodu".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rMi inspekcja wczoraj wyskoczyła i sam sobie skasowałem. W ASO wyrywali odemnie za to regularnie 20zł. Niby nie żadne wielkie pieniądze ale chodzi o sam fakt że działają na zasadzie "facet nie wie, więc mu nie mówmy, bedziemy zarabiać na jego nie wiedzy".Jarek "Vinci"
Komentarz
-
Komentarz