gregor6, masz pilot w kluczyku czy cos osobnego??
[O1] Alarm
Zwiń
X
-
gregor6, A powiedz mi czy masz w środku samochodu w okolicach deski rozdzielczej, bądź podsufitki czujniki autoalarmu wyglądające mniej więcej jak te: LINK (w lewej dolnej części tego zdjęcia).
Ja się podczepię pod temat z innym pytaniem, czy w zamontowanym seryjnie AA+CZ da się włączyć/wyłączyć ciche/głośne otwieranie samochodu? Przyciski do aktywacji/dezaktywacji mam w kluczyku/scyzoryku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EvilA powiedz mi czy masz w środku samochodu w okolicach deski rozdzielczej, bądź podsufitki czujniki autoalarmu wyglądające mniej więcej jak te
Zamieszczone przez Pinech_88Czyli można powiedzieć, że nie masz alarmu.
Komentarz
-
-
Jejku ale mącicie
Ma penie alarm fabryczny. Ale alarm fabryczny wyłącza sie po otworzeniu nawet kluczykiem. Jest to bardzo słabe zabezpieczenie. Wystarczy tylko przekręcić zamek i alarmu nie ma. Po prostu wsiądz do samochodu, zamknij go i po kilku chwilach spróbuj go odpalić bez otwierania. Jeżeli jest alarm to zacznie wyć.
Fabrycznie montowane alarmy nie mają syrenek tylko wyją klaksonami
A żeby go rozbroić trzeba po prostu otworzyć zamek
Więc żadne kombinowanie nic tu nie da.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maro2225spróbuj jeszcze w ten sposób : zostaw jedne drzwi otwarte i włącz zamykanie zentralnego . Jesli masz alarm , będzie pikać kilka razy
Komentarz
-
Komentarz