[O1] przekladka z UK na europe Subaru

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przemis
    Classic
    • 2010
    • 32

kowal 2002 właśnie mam taki problem o którym piszesz. Radio gra bardzo ładnie, jednak po wyjeciu kluczyka gubi pamięć. ( w poprzednim soniaku było tak samo )

W załączeniu opis kostki z radia.

Z miernika wynika że na 7 jest prad caly czas na 8 jest masa

natomiast na 4 pojawia sie prad po przekreceniu zapłonu (znika po wyjeciu kluczyka)

Jeżeli możesz to napisz jak to pospinać tak aby radio miało pamiec. Co śmieszne pierwsze radio jakie wyszukuje to radio Maryja :diabelski_usmiech

Dla kolegi daje fotki jak wyglada podświetlenie. Podoba mi się to, że radio nie wyglada jak dyskoteka. Na zdjęciu podświetlenie wyszło dosyć intensywnie. Jego barwa troche różni się od tej skodowskiej ale dla mnie wyglada to ok. Generalnie radyjko gra całkiem ładnie, czyta mp3, audiofilem nie jestem ale nie widze różnicy miedzy Pionkiem, Sony a tym Havenem.

kowal 2002 na moją głowe to chyba trzeba zamienić kabel 7 i 4. Dobrze mysle ??

Za pomoc bede ponownie dozgonnie wdzieczny :szeroki_usmiech
  • blackrs
    RS
    • 2008
    • 4826
    • Superb II combi (3T5)
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

WITAM WIEM ŻE TO TROCHE NIE TO MIEJSCE BO PYTANIE ZWIĄZANE Z SUBARU. MOZE KTOŚ ZWAS KIEDYŚ SŁYSZAŁ ZE KTOŚ PRZEKLADAM I ILE TO KOSZTOWAŁO. MOZE KTOŚ ZNA JAKIŚ ZAKLAD KTÓRY TO ROBI. MODEL TO SUBARU IMPREZA wrx 2002 ROK 2.0 225 KM. JAKBY KTOŚ COS WIEDZIAŁ Z GÓRY DZIEKI
    BYŁA o1 rs
    BYŁA o2 1.6
    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• octaviawrc
      Rider
      • 2007
      • 337
      • Octavia III combi (5E5)
      • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

swiatła, na allegri,
      mam, skrzynie, dyfry, półosie, cały zawias z wrx jakbyś potrzebował pisz
      SPRZEDAM TANIO

Komentarz

• blackrs
        RS
        • 2008
        • 4826
        • Superb II combi (3T5)
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

o skrzynia by sie pzrydała bo cos tam poszlo w niej a cały kokpitorientujesz sie moze na allegro nei znalazłem i jaki koszt przelozenia.ps jak by ktos chciał kupic to znajomy za 10 tys sprzedaje
        BYŁA o1 rs
        BYŁA o2 1.6
        JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Superbman
          Ambiente
          • 2006
          • 208

gdzies czytalem ,ze same czesci,zeby to dobrze przelozyc to 12kola + robocizna
          252/555

Komentarz

Pracuję...