kowal 2002 właśnie mam taki problem o którym piszesz. Radio gra bardzo ładnie, jednak po wyjeciu kluczyka gubi pamięć. ( w poprzednim soniaku było tak samo )
W załączeniu opis kostki z radia.
Z miernika wynika że na 7 jest prad caly czas na 8 jest masa
natomiast na 4 pojawia sie prad po przekreceniu zapłonu (znika po wyjeciu kluczyka)
Jeżeli możesz to napisz jak to pospinać tak aby radio miało pamiec. Co śmieszne pierwsze radio jakie wyszukuje to radio Maryja :diabelski_usmiech
Dla kolegi daje fotki jak wyglada podświetlenie. Podoba mi się to, że radio nie wyglada jak dyskoteka. Na zdjęciu podświetlenie wyszło dosyć intensywnie. Jego barwa troche różni się od tej skodowskiej ale dla mnie wyglada to ok. Generalnie radyjko gra całkiem ładnie, czyta mp3, audiofilem nie jestem ale nie widze różnicy miedzy Pionkiem, Sony a tym Havenem.
kowal 2002 na moją głowe to chyba trzeba zamienić kabel 7 i 4. Dobrze mysle ??
Za pomoc bede ponownie dozgonnie wdzieczny :szeroki_usmiech
W załączeniu opis kostki z radia.
Z miernika wynika że na 7 jest prad caly czas na 8 jest masa
natomiast na 4 pojawia sie prad po przekreceniu zapłonu (znika po wyjeciu kluczyka)
Jeżeli możesz to napisz jak to pospinać tak aby radio miało pamiec. Co śmieszne pierwsze radio jakie wyszukuje to radio Maryja :diabelski_usmiech
Dla kolegi daje fotki jak wyglada podświetlenie. Podoba mi się to, że radio nie wyglada jak dyskoteka. Na zdjęciu podświetlenie wyszło dosyć intensywnie. Jego barwa troche różni się od tej skodowskiej ale dla mnie wyglada to ok. Generalnie radyjko gra całkiem ładnie, czyta mp3, audiofilem nie jestem ale nie widze różnicy miedzy Pionkiem, Sony a tym Havenem.
kowal 2002 na moją głowe to chyba trzeba zamienić kabel 7 i 4. Dobrze mysle ??
Za pomoc bede ponownie dozgonnie wdzieczny :szeroki_usmiech
Komentarz