miałem kupić chromowane podkładki, jednak te mi bardziej odpowiadają. zastanawiam się jednak czy czarny plastik zbytnio nie kontrastuje z jasnym autkiem?
[O1] 2 rzeczy - roleta i pikanie
Zwiń
X
-
[O1] 2 rzeczy - roleta i pikanie
1. Qrde, mialem pierwszy duzy transport szafka ponad 180 cm Wiec debiut w demontazu rolety. Spokojnie zeszla, szafka weszła, jeszcze maly pasazer by z przodu pojechal
Ale za cholere nie moglem tej rolety wlozyc! Zakres ruchu zaczepow sie skonczyl i nie pozwalał na montaz. Dopiero ja na sile odepchnalem plastik w ktory mialo wskoczyc to po siodmych potach sie udalo.... Za długa jest czy co?? Czy to tak ma byc?
2. Wczoraj w czasie jazdy, z czego raz przy ruszaniu zonie zapipczało i - jak twierdzi -zaswiecil sie znaczek reczego. Ale reczny odpuszczony. Siedzialem z tylu wiec nei widzialem. Jade dzis do pracy a tu pik pik pik... sygnal jak od recznego, ale nie zauwazylem nic na desce.... A sygnal taki jak od nie do konca zwolnionego recznego.... wczesniej tego nie bylo :? Jakis czujnik swiruje? W wolnej chwili podjade chyba i sprawdze moze na kompie wyjdzie co w trawie piszczy.
PS. Oj chyba powinno to byc w problemach i usterkach ops: Jesli mam racje to moze ktos przeniesc na wlasciwe miejsce?
-
-
1. miales w tamtym miejscu strzelone auto z tego co pamietam przy slupku. u mnie wczesniej tez ciezko wchodzila roleta, przy demontazu plastikow i wymianie glosnikow jakos z plastikami tak poszlo ze roleta wchodzi delikatnie.
2. moze byc malo plynu hamulcowego, na prostym sie to dzieje czy przy skretach.
Komentarz
-
-
eX, był strzelony, to fakt, ale przed dzwonem raz probowalem zdjac po kupnie i nie poszlo... nie silowalem sie bo nie bylo potrzeby. Przy okazji zapytam w serwisie bo obejmuje to gwarancja naprawcza...
a "pik pik" to na prostej w korku i przy ruszaniu ze skretu. Jak wyjde z roboty to sprawdze ten płyn hamulcowy.......
gregor6, pikanie jw
[ Dodano: Wto 10 Mar, 09 16:13 ]
No i dzis znowu w czasie powolnej jazdy.. trzy piki bez zadnej kontrolki....
Ale delikatniejsze niz przy recznym.... a do ASO w tym tygodniu nie dam rady........
Komentarz
-
Komentarz