lilo, skąd pomysł?
[O2] Róznica miedzy pompa do spryskiwaczy szyb a reflektorów
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kowal 2002Taka ciekawostka... Pompka sprysków reflektorów bez podłączonej rurki na wyjściu "sika" na odległość ok. 7m :diabelski_usmiech ...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Witam
Czy ktoś dokładał spryskiwacze reflektorów do O2. Co należałoby skompletować i jakie są koszty takiego przedsięwzięcia?
Zamieszczone przez kowal 2002
TUTAJ masz większość potrzebnych informacji...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kowal 2002Taka ciekawostka... Pompka sprysków reflektorów bez podłączonej rurki na wyjściu "sika" na odległość ok. 7m :diabelski_usmiech ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3bzik13, polecam założenie sprysków, mnie to kosztowało około 500 zł
wężyki i złączki kupiłem w castoramie :diabelski_usmiech
reszta na alledrogo, a zakładałem razem z kolegą lukasrys z Tychów. Profi robota) zacznę modyfikacje. Jak jak widzę jeden z kolegów, tak jak ja, jest ze stolicy piwa to tym bardziej mnie to zdopinguje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3bzik13 zdecydowanie polecam i napewno Ci pomożemy z Łukaszem
[ Dodano: Wto 08 Wrz, 09 18:44 ]
bzik13, jak bedziesz miał czas to przyjedź w czwartek na spota to Ci pokaże jak to jest u mnie zrobione
Komentarz
-
Komentarz