lilo, skąd pomysł?
[O2] Róznica miedzy pompa do spryskiwaczy szyb a reflektorów
Zwiń
X
-
No jak miałem ją "na wierzchu" to aż grzech było nie sprawdzić :diabelski_usmiech ( zresztą musiałem ustalić jak podpiąć zasilanie, bo jeśli jest podłączona odwrotnie to pompuje znacznie słabiej ). A swoją drogą to w powyższym doświadczeniu ( wylot bez żadnej rurki ) z 5l baniaka woda znika w kilkanaście sekund...Zamieszczone przez szkodadocent doświadczalski :szeroki_usmiechZamieszczone przez kowal 2002Taka ciekawostka... Pompka sprysków reflektorów bez podłączonej rurki na wyjściu "sika" na odległość ok. 7m :diabelski_usmiech ...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Witam
Czy ktoś dokładał spryskiwacze reflektorów do O2. Co należałoby skompletować i jakie są koszty takiego przedsięwzięcia?
Dzięki. Trochę pracy i kosztownych części jest potrzebnych. Tak się zastanawiałem przy zamówieniu autka czy sobie czegoś takiego nie sprawić (700 zł), ale te wszystkie dodatkowe luksusy, po ich dodaniu (maxi dot, klimatronik, lepsze radyjko), dały by kwotę którą można by przeznaczyć na skrzynie DSG. Teraz trzeba będzie się bawić w ich dodawanie rozłożone w czasie.Zamieszczone przez kowal 2002
TUTAJ masz większość potrzebnych informacji...
Komentarz
-
-
no proszę - a szukałem dobrego hydrofora na 12 V :diabelski_usmiechZamieszczone przez kowal 2002No jak miałem ją "na wierzchu" to aż grzech było nie sprawdzić :diabelski_usmiech ( zresztą musiałem ustalić jak podpiąć zasilanie, bo jeśli jest podłączona odwrotnie to pompuje znacznie słabiej ). A swoją drogą to w powyższym doświadczeniu ( wylot bez żadnej rurki ) z 5l baniaka woda znika w kilkanaście sekund...Zamieszczone przez szkodadocent doświadczalski :szeroki_usmiechZamieszczone przez kowal 2002Taka ciekawostka... Pompka sprysków reflektorów bez podłączonej rurki na wyjściu "sika" na odległość ok. 7m :diabelski_usmiech ...
Komentarz
-
-
Jak tylko odkuje się finansowo po zakupie samochodu (którego zresztą jeszcze nie mamZamieszczone przez Andrev3bzik13, polecam założenie sprysków, mnie to kosztowało około 500 zł
wężyki i złączki kupiłem w castoramie :diabelski_usmiech
reszta na alledrogo, a zakładałem razem z kolegą lukasrys z Tychów. Profi robota
) zacznę modyfikacje. Jak jak widzę jeden z kolegów, tak jak ja, jest ze stolicy piwa to tym bardziej mnie to zdopinguje
Komentarz
-
-
O której zaczynacie (hotel n/ko składu drzewa, tak?). Mam nockę na 18tą.Zamieszczone przez Andrev3bzik13 zdecydowanie polecam i napewno Ci pomożemy z Łukaszem
[ Dodano: Wto 08 Wrz, 09 18:44 ]
bzik13, jak bedziesz miał czas to przyjedź w czwartek na spota to Ci pokaże jak to jest u mnie zrobione
Komentarz
-

Komentarz