Zamieszczone przez bradley
[O1] przekłamanie licznika na wiekszych felgach
Zwiń
X
-
[O1] przekłamanie licznika na wiekszych felgach
witamkiedys sie spotkałem z tym tematen na forum ale teraz nie dam rady go znaleźc zeby poczytac. jak ktos znajdzie niech podzuci link a moze ktos wie jakie przeklamanie bedemiał po zmianie z 16 na 18'.ile bedzie pokazywało a ile bedzie faktycznie dzieki z góryBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
-
-
masz zakładac taki rozmiar opon, który da razem z felgą taką samą średnicę niezaleznie czy to 15,16,17,18 i wtedy nie masz żadnych przekłamań.
na 18 powinienes założyc oponę:
205/40 lub
205/45 lub
215/40 lub
225/40 lub
235/35 lub
245/35 lub
255/35 lub
265/35 lub
285/30 lub
295/30
i bedzie git
[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 21:21 ]
a jeszcze Ci zawężę:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsno mam zalozone 225/40
Zamieszczone przez blackrsa ta tabelka to co to??:P co przedstawiaja te procentyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
o zurcio si poojawił to jeszcze i do ciebie pytanie jest cos takiego jak dystanse czy one beda potrzebne czy po prostu zdejmuje stare i przykrecam nowe tymi samymi srubami i nic wiecej nie tzreba robic. pytam bo przewrazliwiony jestem kiedys w poprzednim samochodzie jak ze stalowek na alu zmieniłem to po 3 km mi kolo sie odkreciło:PBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsw poprzednim samochodzie jak ze stalowek na alu zmieniłem to po 3 km mi kolo sie odkreciło:P
Zamieszczone przez blackrsjest cos takiego jak dystanse czy one beda potrzebne
ET masz takie jak trzeba (przerabialiśmy już to) więc nie potrzebne Ci żadne dystanse.
.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
nom terazjuz sam pomyślałem wsumie nazwa mowi sama za siebie:P
przy okazji zapytam czy jak sie wywoskuje malowana farbe w sprayu to ona nie ebdzie sachodziła takmocno jak bez wosku bo troche mi sie sciena na elementach:P
ziomal zerwałem z tyłu te listewki ale kurwa klej został i z nim walcze próbowąłme juz nawet nitro i nic został jeszcze zmywacz do paznocki jak to nie pomoze to polerka...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsjak sie wywoskuje malowana farbe w sprayu to ona nie ebdzie sachodziła takmocno jak bez woskuNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz