czujniki parkowania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sebastian1980
    Classic
    • 2010
    • 34

Witam!!

Sorki za odkopanie tematu, mam pytanie co do czujników parkowania. Czy ktoś z Was spotkał się z jakimś modułem który umożliwia komunikację między modułem czujników a radiem SWING, dzieki czemu na radiu jest wyświetlana animacja.
    Chciałem sobie zamontować czujniki, 1000 pln nieco mnie odstraszyło, jeździłem dłuższymi autami , ale jednak widoczność w lifcie jest dość skromna i czujniki by się przydały.
    Dziś dzwoniłem do ASO, zaproponowali mi oryginalny zestaw za 850 pln (bez montażu) oraz "podróbkę" za 750 pln. Pan stwierdził, że ten oryginał nie będzie wyświetlał na radiu, natomiast podróbka tak ponieważ ma jakiś dodatkowy moduł. Czy ktoś się z tym spotkał ?? Jeśli tak to czy jest możliwe połączenie takiego modułu np z zestawem STIG i co najważniejsze czy to działa ? Mimo wszystko te 750 pln to nadal sporo, skoro na alledrogo można kupić zestaw po ok 100.
    Chyba, że ktoś ma "dojśćie" lub wie gdzie kupić taki zestaw który będzie umożliwiał wspołpracę czujników z radiem oczywiście za rozsądną cenę.

[ Dodano: Sob 23 Cze, 12 14:02 ]
    A czy ktoś może mi powiedzieć, czy nie stracę gwarancji na coś w aucie, jeśli zamontuje sobie czujniki parkowania/cofania we własnym zakresie ??

Komentarz

Pracuję...