Rozumiem że nie wiesz jak go przestawić?
Wystarczy przekręcić pokrętło (to najbliższe zegara) i chwilke przytrzymać, w lewo zmieniasz godziny, w prawo zmieniasz minuty :wink:
1.9TDI AGR - i już wszyscy wiedzą że zapytam..... co to oznacza?
silnik 90KM, ukl paliwowy z pompa paliwa (tzw VP), tarcze hamulcowe z przodu fi 256mm, z tylu hamulce bebnowe (niech mnie ktos poprawi jak sie myle) ... znalezienie reszty cech charakterystycznych pozostawiam Tobie
ogolnie - silnik nie do zdarcia
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Przy pokrętłach odpowiedzialnych za nawiew, ogrzewanie - poniżej jakiś guzik z zawiniętą strzałką... a to?
I dziwna sprawa: symbol zapalniczki, otwiera się spory ni to schowek ni to popielniczka a w środku luzem lata sobie...samochodowa zapalniczka lol co zrobić z owym fantem?
Przy pokrętłach odpowiedzialnych za nawiew, ogrzewanie - poniżej jakiś guzik z zawiniętą strzałką... a to?
obieg wewnętrzny. Jak jedziesz za ikarusem który smrodzi niemiłosiernie, załączasz obieg i odcina dolot powietrza z zewnątrz.
Pamiętaj o wyłaczaniu bo szyby szybko parują jak zostawisz na dłużej.
Zamieszczone przez korbennn
luzem lata sobie...samochodowa zapalniczka lol co zrobić z owym fantem?
ten schowek to popielniczka, chyba że nie masz wkładu wyciąganego.
obok ręcznego jest miejsce na zapalniczkę
cysterniarz, starą? to była jakaś nowsza w O1?
Jest tak jak Maru pokazał na zdjęciu, z tym że w kolorze górnej części deski. Tam gdzie pokazał mam zapalniczkę. W miejscu gdzie pokazuje na zdjęciu korbennn, mam miejsce na napój.
Była jakaś inna deska?
Evil, a to dziwne, myślałem że masz deskę taką jak w classiku czyli taką przedłużoną na nawiewy środkowe i wtedy w tunelu właśnie robili miejsce na kubek tam gdzie podłokietnik się montuje, a jednak widać że były różne edycje środkowego tunela: z zapalniczką, miejscem na okulary, miejscem na kubek.... kto da więcej? :wink:
sorry za OT
O żesz kurkowniczek!
Ale się tu nadziałało
OKazuje się mój podłokiettnik jest założony przez poprzednieg właściciela, dość fachowa robota choc widać że nie fabryczna. I ogólnie OK bo z zapalniczki korzystam raz na czeski rok czyli prawie nigdy a to się bardziej przydaje.
Tuż po wpłacie należności okazało się że poprzenidk w ogóle nie korzystał z zamków w drzwiacha jedynie z centralnego przez alarm, skutek? Kluczem można sobie było....ehm
Kupłem WD40 - po stronie pasażera zadziałało a po stronie kierwocy nie.. - jakaś sugestia?
Nowe zagadnienie: /tęskniliście? lol/
na masce widnieją 2 półkola, niby przybrudzenie... możliwe że ślad po ptaszym naznaczeniu a może i nie... jakaś rada jak się tego pozbyć? nie jest to jakiś wielki problem ale jeśli by się dało...
że lakier metalik wykonanie zdjęcia moim telefonem niemożliwe a do Canona brak akumlatorków.. wiedziałem że sensowniej będzie zapodać zdjęcie od razu cholercia.
zostaje opis... wygląda to jak taka siateczka/ krateczka - zmatowienie - to chyba db termin.
Zamieszczone przez Guguś
można rozebrać cały zamek i wymoczyć go w ropce lub nafcie.
szit, to chyba sporo roboty, sam nie dam rady raczej. może mechanik rzuci okiem.
Komentarz