Mam pomysł, żeby sobie zmienić przed zimowymi długimi wieczorami żarówki na jakieś lepsiejsze. W lanosie (teraz żona nim jeździ )wstawiłem sobie philps-a które mają (według producenta) 50% więcej jasności + dodatkowo taką lekko filetową poświatę. Całkiem fajne rozwiązanie szczególnie przy mgłach. Myślałem zeby kupić do octavki takie same, ale może macie jakieś przemyślenia w tym temacie. Żeby była jasność nie chodzi mi tu o to żeby sie upodobnić jak najbardziej do ksenonów tylko żeby to było użyteczne. Bo słyszałem że przesada w mocy żarówek może doprowadzić do zniszczenia (wypalenia) środka reflekora. :?
Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Wiem ze nie gryzie ops: naprawde szukalem :roll: wpisywalem w wyszukiwarce "żarówki" "żarówka" i nic. nie wpadlem na pomysl zeby wpisac "zarowki" chcociaz sam nie uzywam polskich znakow. ops: Nastepnym razem sie poprawie!!
Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz