żarówki

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawello
    Classic
    • 2005
    • 18

żarówki

Zamieszczone przez Tymon
    Do Octavki I nie ma płaskich.
    Nie wiem jak wy, ale znam gostka :wink: co zamontował sobie do OI wycieraczki ala OII, powiem tak:

MEGA KIBEL :lol:
    Pozdrawiam
    Jak to nie ma? Ja niedawno zalozylem Bosch'a i dzialaja rewelacyjnie zobaczymy jak zniosa zime :wink:
  • marcind
    Rider
    • 2005
    • 438

żarówki

Mam pomysł, żeby sobie zmienić przed zimowymi długimi wieczorami żarówki na jakieś lepsiejsze. W lanosie (teraz żona nim jeździ )wstawiłem sobie philps-a które mają (według producenta) 50% więcej jasności + dodatkowo taką lekko filetową poświatę. Całkiem fajne rozwiązanie szczególnie przy mgłach. Myślałem zeby kupić do octavki takie same, ale może macie jakieś przemyślenia w tym temacie. Żeby była jasność nie chodzi mi tu o to żeby sie upodobnić jak najbardziej do ksenonów tylko żeby to było użyteczne. Bo słyszałem że przesada w mocy żarówek może doprowadzić do zniszczenia (wypalenia) środka reflekora. :?
    Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
    mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

Ja jezdze na Philipsach BV i sobie chwale, tylko szybko padaja. :?
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• marcind
        Rider
        • 2005
        • 438

Wiem ze nie gryzie ops: naprawde szukalem :roll: wpisywalem w wyszukiwarce "żarówki" "żarówka" i nic. nie wpadlem na pomysl zeby wpisac "zarowki" chcociaz sam nie uzywam polskich znakow. ops: Nastepnym razem sie poprawie!!
        Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
        mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

Pracuję...