Zamieszczone przez rkb
[ Dodano: Sro 03 Lut, 10 16:29 ]
Ja na temak Kii mam bardzo dobre zdanie
Mój teśc kupił prawie w tym samym czasie co ja Octavię, Kię Cee'd. Jego auto skończy w czerwcu 3 lata i przez cały ten czas nie miał ANI JEDNEJ usterki czy problemu z tym autem
Dwóch kumpli z pracy tez ma Ceed'y (jeden kombi 1.6 16V drugi Pro Ceed) obaj wyrażaja sie o tych autach w samych superlatywach. Żaden nie miał z autami Kii żadnych problemów.Mamy w firmie też służbową Kię Sportage (sam ją zresztą kupowałem). Z autem pomimo roku eksploatacji przez różnych kierowców nie ma absolutnie żadnego problemu

Tak więc dla mnie auta marki Kia są godne zaufania i uważam je za bardzo dobry wybór

Co do gwarancji - ja bym to zupelnie oddzielił od samochodów. Jak wiadomo egzekwowanie zapisów wynikajacych z gwarancji i obsługa posprzedażna nie zalezy od producenta a od importera, a tym jest polska firma z polskimi pracownikami. A jak wiadomo, polak jak nie oszuka drugiego i nie pokombinuje to nie żyje, niestety
więc egzekwowanie uprawnień wynikajacych z gwarancji w Kii to ppewnie takie samo pasmo udręk jak w kazdej innej marce sprzedawanej w Polsce.
Komentarz