Octavia LPG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cardriveros
    Classic
    • 2010
    • 30

Octavia LPG

Zamieszczone przez rkb
    Poczytaj forum KIA.... wynika z tego ze gwarancja to fikcja,
    Jak w każdej jednej marce sprzedawanej na terenie RP

[ Dodano: Sro 03 Lut, 10 16:29 ]
    Ja na temak Kii mam bardzo dobre zdanie Mój teśc kupił prawie w tym samym czasie co ja Octavię, Kię Cee'd. Jego auto skończy w czerwcu 3 lata i przez cały ten czas nie miał ANI JEDNEJ usterki czy problemu z tym autem Dwóch kumpli z pracy tez ma Ceed'y (jeden kombi 1.6 16V drugi Pro Ceed) obaj wyrażaja sie o tych autach w samych superlatywach. Żaden nie miał z autami Kii żadnych problemów.
    Mamy w firmie też służbową Kię Sportage (sam ją zresztą kupowałem). Z autem pomimo roku eksploatacji przez różnych kierowców nie ma absolutnie żadnego problemu
    Tak więc dla mnie auta marki Kia są godne zaufania i uważam je za bardzo dobry wybór
    Co do gwarancji - ja bym to zupelnie oddzielił od samochodów. Jak wiadomo egzekwowanie zapisów wynikajacych z gwarancji i obsługa posprzedażna nie zalezy od producenta a od importera, a tym jest polska firma z polskimi pracownikami. A jak wiadomo, polak jak nie oszuka drugiego i nie pokombinuje to nie żyje, niestety więc egzekwowanie uprawnień wynikajacych z gwarancji w Kii to ppewnie takie samo pasmo udręk jak w kazdej innej marce sprzedawanej w Polsce.
  • mlac
    Ambiente
    • 2008
    • 200
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Octavia LPG

No i chyba się dogadali na większą skale

Zobaczymy kiedy w Polsce i jaka będzie cena
    Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
    Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

• Marx
      Elegance
      • 2009
      • 865

a czym to sie rozni od tego co bylo do tej pory? bo z tego co widze to jedynie tym, ze montuja od razu w fabryce, nawet zbiornik paliwa w tym samym miejscu...
      No chyba ze np komputer bedzie wspolpracowal itp

Komentarz

• mlac
        Ambiente
        • 2008
        • 200
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

No na to właśnie licze że będzie pełna integracja, łącznie ze stanem napełnienia obydwu baków na stacyjce.
        Podstawowa zaleta takiego rozwiązania to montaż w fabryce i fabryczne ustawienia.
        Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
        Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

Pracuję...