Maru 123, masz czujnik światła czy nie?
[O2] W jakim aucie z grupy VW wystepuje taki włacznik swiate
Zwiń
X
-
-
nie mam. wiem że w autach z czujnikiem światła funkcja auto działa trochę inaczej. czujnik decyduje czy zapalić światła czy nie
Komentarz
-
Maru 123, odnośnie tej szparki - to wyłacznik jest mniejszy tu co widac czy dluzszy i nie chce dalej wejsc?
Komentarz
-
wyłącznik jest mniejszy- tak to obrazowo wygląda
Komentarz
-
-
na [początku mnie to deneewowało ale już się przyzwyczaiłem-tak bardzo nie rzuca się to w oczy :roll: ale mam pewien plan na to zobaczymy czy się uda :wink:
Komentarz
-
Wlasnie mialem pytac czy czegos sie nie da zrobic!
Komentarz
-
Dziś oglądałem sobie ponownie SuperB i tam też występuje taki przełącznik.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
loru, ale tam ten przełącznik jest razem z taką prostokątną plastikową obwódką
Komentarz
-
no nie wierze że to jest w całości zespoloneZamieszczone przez Maru 123ale tam ten przełącznik jest razem z taką prostokątną plastikową obwódką
foto z SuperB "II"Załączone plikiO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
loru, a to sorry nie przyjrzałem się pewnie wcześniej dobrze. ale ten włacznik jest jakby to napisać... wklęsły tzn jego lewa i prawa strona jest tak jakby wywinięta lekko do góry a w o2 jest każdy bok równy :roll:
Komentarz
-
loru, jest w całości, bo byłem na salonie i jak próbowałem wyciągnąć to wychodziło jako całość, a nie samo pokrętło
Komentarz
-
czyli miałem rację :PZamieszczone przez shadoloru, jest w całości, bo byłem na salonie i jak próbowałem wyciągnąć to wychodziło jako całość, a nie samo pokrętło
Komentarz
-
a jak stajesz na swiatlach i zaciagasz reczny to swiatla niegasna??Zamieszczone przez shadoDlatego ja zmieniłem na tryb amerykański., Światła zapalają się jak spuścisz ręczny.
Komentarz
-
Nie zaciągam ręcznego na światłach, tylko trzymam nogę na hamulcu. Ale gdybym zaciągnął to by zgasły. Dlatego mam włącznik świateł cały czas ustawiony na światła włączone i działają wtedy tak samo jak tryb skandynawski (tyle, że działa podświetlenie zegarów i doświetlanie zakrętów). Normalnie jak gasisz silnik i zostawisz włącznik świateł w pozycji ze światłami włączonymi to będą się świecić postojowe. Ale po takim kodowaniu jak zrobiłem to świecą się wtedy światła przez kilkanaście sekund jako coming/leaving home po czym zupełnie gasną (włącznie z postojakami).
Komentarz
Komentarz