Klucz posiada dodatkowe przyciski lub masz dodatkowego pilota, jego uzycie potwierdza blysk kierunkowskazow. Na drzwiach kierowcy i w okolicy radia powinienes miec diody sygnalizujace jego dzialanie. Po odpieciu akumulatora, po obroceniu kluczyka w stacyjce jak rowniez symulowane wlamanie powinno go uruchomic. W komorze silnika znajdziesz syrene (mniej lub bardziej widoczna). Naklejka z kodami w bagazniku potwierdzi jego pochodzenie (oryg lub dokladany). Wywolanie alarmu przez poruszenie sie wewnatrz auta- opcjonalnie.
jakie szpilki do stalowek na zime ,octvia 2fl
Zwiń
X
-
cholera, długości nie znam, na pewno ma to być kula, czyli taka jak dolna na fotce:
[ Dodano: Wto 22 Wrz, 09 19:35 ]
długość gwintu - mierzona linijką to 25mmZałączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Odgrzeję bo mam pytanie...
Teść stwierdził że mam coś nie tak ze śrubami w jego C5 śruby do aluminiowych felg maja jeszcze podkładkę a moje śruby nie mają podkładki i że to może psuć nieco felgę czy to prawda ??
Mam zwykłe śruby takie same do felg stalowych jak i aluminiowych - felgi aluminiowe ori skody jednak kupiłem bez śrub i przykręcili mi w zakładzie oponiarskim na tych śrubach co miałem wcześniej stalowe przykręcone - czy to źle sa jakiś inne śruby w do alumek i inne do stalowych ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomiltzw. pływające śruby, stosuje się je w momencie gdy rozstaw śrub w feldze nie do końca pasuje do rozstawu w tarczy.
to zupełnie inne śruby :!: nie wprowadzaj ludzi w błąd
w citroenach , fordach , peugotach , toyotach do oryginalnych alu występują śruby z podkładkami a do stali zakłada się drugie śrubyO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Nieraz nie rozumiem tematów z pytaniem jakie śruby stosować kuliste czy stożkowe?
Naprawdę jedynym "przyrządem" to sprawdzającym jest własny palec
Instrukcja obsługi: Wkładamy go do otworu w feldze i badamy organoleptycznie czy gniazdo gdzie opiera się łeb śruby ma kształt kulisty czy stożkowy. Nieraz wystarczy badanie innym zmysłem czyli wzrokiem aby wiedzieć jakich śrub użyćTomek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jahu55Chciałbym odgrzać temat.
Zakupiłem felgi 16H2 16 cali 6,5J 5x112. Seryjnie mam oryginalne 15 na piastach. Chciałbym się dowiedzieć czy śruby, które mocują obecnie 15 będą pasowały na długość do 16. Bo przypuszczam, że 15 mają śruby kule i takie same powinny być do 16.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz