Korekta : ok 3mm :szeroki_usmiech Z zewnatrz tak cale szczescie ciezko zobaczyc ,bo trzeba sie nachylic nad szyba. Po korekcie to nie wiem czy bedziesz chcial to obejrzec :wink:,z reszta juz to mam z ponad rok
ostatnio zauważyłem ze pod siedzenia idzie wiązka kabli gdzieś w okolice wajchy do przesuwania siedzenia, i mam pytanie czy jest to nie podłączone ogrzewanie siedzeń czy cos innego, jest to wyposażenie Business, i drugie pytanie czy moc wspomagania kierownicy jest regulowana ?
Moc wspomagania nie jest regulowana bo mamy do czynienia z wspomaganiem hydraulicznym. Fabia ma elektryczne i tam mozna by bylo taki trick zrobic, ma to Punto :wink:
A co do przewodow, cos tam na pewno idzie albo do zapalniczki albo do bocznych poduch czy tez czujnika zapietych pasow.
IMO na 99% - inaczej nie byłoby konkretnej sygnalizacji niesprawności poduchy
Wedlug mnie jedno nie wyklucza drugiego. Czyli blad wskazuje ktoras poduszke, ale deaktywowany jest caly system do czasu skasowania bledu.
Do dzis bylem przekonany, ze tak wlasnie jest, ale skoro sa watpliowsci, to mam nadzieje, ze ktos to potwierdzi, bo to w sumie istotne info, tym bardziej, ze dotyczy bezpieczenstwa.
Michal - jesli masz jakies dane na ten temat, to wrzuc, daj linka, etc.
Komentarz